woensdag 10 mei 2017

Alphatex sikkens

Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Sikkens artikelen voordelig. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Bekijk dan snel ons assortiment! Nu met meer dan korting.


Alphatex sikkens

Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld de muur in de woonkamer of hal. Eenvoudig te verwerken matte binnenmuurverf. Geschikt voor alle soorten beton, metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen.


Het rendement van deze verf is vierkante meter per liter. De Tex is stofdroog na een uur en overschilderbaar binnen uur. Deze muurverf heeft een zeer hoge duurzaamheid en dekking. Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn makkelijk en goed te verwijderen met een nat schoonmaakdoekje. De geschilderde muur gaat niet glimmen na het schoonmaken.


Alphatex sikkens

Met deze verf kunt u uw glasweefsel schilderen voor een schitterend resultaat. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Licht poederende ondergronden impregneren met Alpha Fix (bij minder poreuze ondergrondmag geen glanzende laag ontstaan). Gladde gesloten ondergronden voorbehandelen met Alpha Aquafix Opaque. Deze acyl technologie zorgt voor een bescherming met een hoge bestandheid tegen de verschillende weersinvloeden waar de verf mee te maken krijgt. Op zoek naar AlphatexMuurverf? Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang e. Geeft uw buiten muren een duurzame bescherming tegen weersinvloeden. Ik werd gevraagd in Duitsland vlak over de grens om 3mwanden te sausen. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis.


De muurverf is prima afwasbaar en leverbaar in alle kleuren. Deze buitenmuurverf is zeer goed bestand tegen de diverse weersinvloeden die we in Nederland hebben: zon, regen, sneeuw. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van de kleur die je wenst. We raden wel aan om goed na te denken voordat je besluit om de deur te laten mengen.


Alphatex sikkens

Schrobklasse √ Mat √ Goede dekkracht. Alphatex IQ is weervast en heeft een hoge buitenduurzaamheid. Deze watergedragen binnenmuurverf is geurarm, waardoor je de ruimte direct na het schilderen gewoon kunt gebruiken. De scherpste Prijs van NL. Bevat geen vervelende stank of geuren.


Is zeer gemakkelijk te verwerken. Watergedragen, schrobvaste oplosmiddelvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie. Waterverdunbare muurverf op basis van acrylaatdispersie voor buiten. Voor het behandelen van winddroog beton, metselwerk, asbestcementplaten, oude intacte verflagen, enz. Wat kleuren betreft is de muurverf te verkrijgen in wit en alle gangbare kleuren.


Alphatex sikkens

Minimale houdbaarheid in ongeopende verpakking is maanden. Voor volledige technische informatie, raadpleeg het Technische Informatie-blad hier (opent in een nieuw scherm).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts