maandag 29 mei 2017

Fotobehang amsterdamse grachten

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Fotobehang tegen de laagste prijzen.


Maak van je huis een thuis. Een combinatie die gegarandeerd staat voor nostalgie, Nederland en hoofdstad. Heeft u een favoriet voor één van de 1grachten ? Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Met dit bijzondere fotobehang creëer je een authentieke maar bijzondere sfeer, in je woonkamer, in een restaurant of bijvoorbeeld in een café!


Van fotobehang met de grachten erop tot aan de prachtige architectuur die de stad rijk is, er is voor iedereen wat te vinden in onze galerij. Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past. Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten. Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Daar wil je nu iedere dag wel van genieten.


Fotobehang amsterdamse grachten

Het behang is milieuvriendelijk geproduceerd en bovendien PVC vrij. Kies een vakantiefoto, scan een tekening of ontwerp uw eigen print op de computer. Amsterdam , die mooie stad. Een originele afbeelding speciaal voor elke.


Wil je de kamer bijzonder en eigentijds maken, denk dan aan fotobehang , een te gekke print op de muur wil iedereen toch! Kies uit 1producten vanaf € 295. Vind hier alle deals in National!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel eenvoudig uw eigen fotobehang. Tonen als Foto-tabel Lijst. Van hoog naar laag sorteren. Abonneer u op onze nieuwsbrief.


Vul uw e-mailadres in en ontvang keer per maand onze aanbiedingen! Wat is het verschil tussen fotobehang gedrukt op papier- en gedrukt op vliesbehang? Bij papier behang smeert u de lijm op het behang, bij vliesbehang smeert u de. Na het behangen moet je dit wegsnijden.


Fotobehang amsterdamse grachten

Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Deze pin is ontdekt door Jos de Gier. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.


We hebben een selectie gemaakt van het mooiste fotobehang. Vanwege het grote formaat heeft fotobehang een sterke invloed op de ambiance van de omgeving. Ga jij voor een dynamische stad of een droomeiland op de Malediven?


Fotobehang amsterdamse grachten

Haal nu jouw favoriete ambiance in huis met fotobehang van Europosters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts