woensdag 24 mei 2017

Artifort showroom

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Nú moderne bankstellen van stof! Have a look in our showrooms in Schijndel (NL) or Lanaken (BE). Verschillende meubelen zijn te zien in het Museum of Modern Art en het Centre Pompidou.


Artifort showroom

Artifort heeft een showroom in Schijndel en Lanaken (BE). De meubels zijn ontworpen door topdesigners als Pierre Paulin, Geoffrey Harcourt en Patrick Norguet. Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Deze fauteuil biedt prettig en stevig zitcomfort met extra ondersteuning in de rug. Hierdoor is de Shark erg comfortabel.


Dit showroommodel is te bezichtigen in onze showroom. ARTIFORT collectie SECOND generation AND more. Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat. Tijdloos design door ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt. Kun je zelf geen vervoer regelen?


Hiervoor worden wel extra kosten gerekend. De garantievoorwaarden kun je altijd aan een medewerker vragen. Geen enorme voorraa maar alles wordt per bestelling gemaakt. Info over artifort showroom. Resultaten van zoekmachines!


Nu als showroommodel verkrijgbaar van €2. De Donjon uit de regio Eindhoven is exclusief dealer van het Nederlandse designmerk Artifort. Kortingen oplopend tot JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in je browser. Je moet JavaScript in je browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.


Artifort showroom

Eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort. Te bewonderen in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou. Toonaangevend op het gebied van exclusieve design meubelen. Typerend voor het bedrijf zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen.


Belt u dus altijd tijdens kantooruren voor de zekerheid even om te kijken of het model dat u interesseert ook daadwerkelijk aanwezig is. Leverbaar als fauteuil, poef, 2-zits, 5-zits en 3-zits, loveseat, chaise longue, hoekbank of schakelbank. Voorzien van een slede onderstel, leverbaar in poedercoating kleuren of optioneel met een RVS gepolijst onderstel. Bekijk alle modellen en kom langs in de showroom of bestel online.


Artifort showroom

Ook is de Mare bank leverbaar met losse rugkussens. Wij leveren uit voorraad of op bestelling. Voor vrijblijvend interieuradvies van onze binnenhuisarchitect kunt u gerust langskomen bij onze showroom in Zeist.


Dat is waar dit wereldberoemde merk voor staat. Bijvoorbeeld de welbekende klassiekers van ontwerpers Pierre Paulin en Patrick Norguet. Heeft u ergens vragen over dan horen wij dat graag en als u de meubelen live wilt bekijken bent u van harte welkom in onze showroom ! Reserveer uw showroommodel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts