dinsdag 23 mei 2017

Dameshorloge ikki

Eerst passen, achteraf betalen! Laat je inspireren door het aanbod. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Bespaar tot wel via kiesproduct.

De laatste trends in zonnebrillen en horloges. Bezoek de Officiële IKKI Online Store! Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw IKKI dameshorloge op een werkdag voor 23:uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50.


Vergelijk ikki dameshorloges. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.

Dit dameshorloge van IKKI uit de Brandfield-collectie heeft een polsband van RVS. Het model is voorzien van een wijzerplaat met mineraalglas en een drukknoopsluiting. Het horloge beschikt over een Quartz uurwerk. Dameshorloge van IKKI (model: VR2) Dit horloge is op het moment helemaal hip. De kleur maakt hem niet alleen chic, maar geeft hem ook een warme look.


Zowel het klokje als de kast zijn gemaakt van roestvrij staal. En in de geschenkdoos is hij klaar om cadeau te geven. Model Bronx heeft een kast en band gemaakt van roestvrij staal.


Je ontvangt naast het horloge ook materiaal om zelf de band te verstellen. Zo past het klokje om elke pols. De leukste horloges vind je hier in onze webshop. Model Vance heeft een octangonvormige kast, wat zorgt voor een moderne twist.


Door de grote gouden kast en witte wijzerplaat valt dit horloge zeker op. In onze online shop vind je IKKI horloges voor dames en heren. Brandfield is officieel dealer van IKKI horloges en IKKI zonnebrillen.


Zo heb je altijd voldoende keuze. Kiezen uit duizenden modellen horloges valt niet mee.

De wijzerplaat is meerkleurig en afgedekt met mineraalglas. Vind items binnen jouw budget. IKKI nieuwe dameshorloge , Black Gold uitvoering. Met metalen polsband die naar de vorm van je pols aansluit, folie zit er nog omheen. Met garantiekaart, jaar geldig.


IKKI dameshorloge Vika black VK-Dit trendy dames IXXXI VKhorloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige zilverkleurige band. De kleur van de rond kast van dit dameshorloge is goud-zilverkleurig. Ook vormt het een mooie combinatie met de mesh band. Hier heb je dus lang plezier van. Een mooi dameshorloge is een prachtig accessoire.


Horloges zijn - net als sieraden - een finishing touch voor je outfit. Naast de modieuze, stijlvolle kant van horloges, zorgen ze er ook voor dat je die belangrijke afspraak of je trein naar Parijs niet mist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts