maandag 29 mei 2017

Porselein servies

Porselein servies

Allerlei soorten porselein voor uw horeca - bestel snel bij groothandel VEGA! VEGA heeft een groot aanbod! Op zoek naar glazen borden? Ontdek VEGA´s ruime assortiment.


Porselein servies

XXL Korting - Alles op Voorraad! Makkelijk en snel via Vergelijk. Ben je op zoek naar servies dat je elke dag op tafel kan zetten?


Het seriesgoed is vervaardigd van hoogwaardig porselein , waarmee jij de lekkere gerechten en drankjes elegant kan serveren. Het leuke aan servies is dat er zo ontzettend veel keuze is. Ideaal als je op zoek bent naar een beker, bord of kommetje. Veel merken hebben ook series beschikbaar zodat je een servies steeds verder kunt uitbreiden.


Deze artikelen zijn vaak gemaakt van porselein , aardewerk of een ander materiaal. Bij Blokker wordt alle serviesgoed verdeeld in verschillende categorieën. Zo is er een breed assortiment aan borden, kopjes, bekers en mokken, schalen en kommen. Over het algemeen is porselein fijn en niet poreus. Daardoor is het beter bestendig tegen krassen en stoten dan bijvoorbeeld aardewerk.


Een gebaksbordje uit de servies serie Amsterdam, in de kleur wit. Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel. Als kers op de taart is het scherp geprijsd.


Porselein servies

Dat betekent dat we anno vandaag dus al bijna 1jaar een bekend begrip op het gebied van servies , glaswerk en designer producten zijn! Waar we jaren geleden nog begonnen als een klein, luxe warenhuis in het centrum van Groningen, zijn we tegenwoordig een bekende naam in de online wereld van servies. Op Woldring vind je veel servies collecties gemaakt van porselein. De keuze voor porselein servies heeft veel voordelen ten opzichte van aardewerk servies. Zo is porselein robuuster en steviger dan aardewerk en is het bestand tegen hogere temperaturen.


Investeren in een compleet servies van porselein is dus altijd een goede. Een goed ingerichte keuken en servieskast is niet compleet zonder een mooi porselein servies. Bij het online warenhuis KLiNGEL vindt u een grote collectie met voor ieder wat wils. Porseleinen combi- servies 62-delig.


Porselein servies

U kunt het servies bestellen via de website van KLiNGEL, waarna u er thuis van kunt genieten. In 2-werkdagen geleverd. Alle merken porselein servies. Wegwerpservies in vele kleuren. Verzending vanaf €in uur.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor vragen, tips of hulp kun je met onze klantenservice bellen. Cookinglife is hét adres voor al uw servies , keuken- en kookgerei. Ons stijlvolle servies van porselein is bijzonder populair.


Dit materiaal heeft een prachtige uitstraling. Vondsten uit scheepswrakken, waarbij verrassend heldere kleuren op de porseleinen borden en ander serviesgoed werden aangetroffen, zijn daar de stille getuigen van. De decoraties in prachtige kleuren op een servies van porselein wordt onder de glazuurlaag aangebracht, waarna het opnieuw gebakken.


Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed. Ook complete serviessets om je keuken compleet te maken. Bovendien is het verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen, dus je vindt zeker servies dat helemaal past bij jouw smaak. Op onze website maken wij gebruik van functionele, analytische en social media cookies.


Zo maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie. Servies in alle soorten en stijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts