donderdag 18 mei 2017

Radiator kleur

Kies zelf uw gewenste leverdatum! Uitstekende Service en kwaliteit. Bekijk ook onze beoordeling! Radiatoren van alle topmerken. De grootste collectie radiatoren vind je hier!

Radson biedt u een verscheidenheid aan kleuren aan voor haar radiatoren : van RAL- en sanitaire kleuren , tot metaal-, Fine Texture-, matte of Anodic- kleuren ! Niet elke radiator is in elke RAL kleur beschikbaar. En sommige merken werken alleen met een eigen benaming van kleuren. Bij de radiatoren staat vermeld in welke kleuren de radiatoren leverbaar zijn. Ook handig zijn onderstaande kleurenlijsten waarmee u snel kunt vergelijken welk merk bepaalde kleuren radiatoren voert. De hieronder meeste radiatoren zijn in veel RAL- kleuren leverbaar.


Enkele modellen radiatoren kunnen ook in een zogenaamde gesatineerde lak worden geleverd. Dit zijn lakken die in plaats van een glad oppervlak, een oneffen oppervlak hebben.

Wij verkopen RADIATORVERF in elke gewenste RAL- kleur voor uw radiatoren en leidingwerk. De meeste radiator verven zijn en alleen in de kleuren wit en gebroken wit, echter bij ons kunt u elke gewenste kleur bestellen. Alle ralkleuren zijn onderdeel van een coderingssysteem, genaamd RAL, waarmee kleuren van verf en verschillende coatings worden gedefinieerd. RAL staat voor ReichsAusschuss für Lieferbedingungen.


Hier kunt u uw radiatorverf op kleur bestellen. Als u een van onderstaande producten aanklikt en vervolgens naar onderen scrollt, dan kunt u uw gewenste RAL- kleur. Ook radiatoren in inox en chroom zijn beschikbaar in het Vasco-gamma. Afhankelijk van het model dat je wil, kun je kiezen uit een uitgebreid kleurenpallet met felle kleuren en pasteltinten.


Voor de meeste radiatoren omvat het pallet zowel tijdloze klassiekers als de laatste modekleuren. Of neem een kleur die precies past bij de muur zodat de radiator juist niet opvalt. Bij KARWEI vind je de radiatorlak die past bij jouw stijl. Makkelijk en snel werken met een radiatorlak spray.


Met de radiatorspray is een nieuwe laag verf vlug aangebracht op de radiator. Je schildert de radiator met watergedragen verf, zodat je voorkomt dat de radiator vergeelt. Dit gebeurd namelijk wel met verf op terpentinebasis.


Het schilderen van de verwarming is periodiek noodzakelijk.

Fris je radiator op volgens ons stappenplan en hij lijkt weer gloednieuw. De radiatorlak van Histor is warmtebestendig tot 100°C en niet vergelend. Dat zorgt voor een heel verrassend effect. Besteld = Volgende Dag Bezorgd! Met verschillende kleuren en afwerkingen kunt u uw radiator personaliseren en optisch perfectioneren naar eigen keuze.


Dit is min of meer de standaardkleur die in de verwarmingsindustrie van West-europa wordt gebruikt. De flexibele klassieke badkamerradiator - Zehnder Universal. De allrounder onder de radiatoren door diverse afmetingen en een kleine wandafstand.


Als speciale uitvoering is de radiator tevens inzetbaar als ruimtedeler of afgeschuind voor badkamers onder het dak. Leverbaar in bijna alle kleuren en oppervlakken van de Zehnder kleurenkaart. Bij Tegeldepot hebben we vele badkamer radiator designs.


In ons assortiment vindt u badkamer radiatoren in verschillende kleuren , zoals wit, zwart, grijs of antraciet. De buizen van een badkamer radiator design lopen vaak in horizontale richting. Een radiator lakken of schilderen doet men eigenlijk altijd voor het oog.


Maar u kunt de verwarming natuurlijk niet zomaar weghalen. Zeker in bijvoorbeeld de badkamer kan bijvoorbeeld een witte radiator enorm afsteken tegen een zwarte achtergrond. Als je besluit een radiator te kopen, dan is het goed om vooraf te kijken welke soort radiator je precies nodig hebt.


Creatieve geesten kunnen er ook voor kiezen om hun radiator een kleurtje te geven. Wil je bijvoorbeeld een radiator verticaal of een radiator horizontaal ophangen, of ga je voor een designradiator of een paneelradiator?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts