vrijdag 12 mei 2017

Pip studio gebaksbordjes

Happy products for happy people. Voor 22:bestel morgen in huis! Bekijk hier de nieuwste Pip items. Pip bestaat al meer dan jaar. Lees hier het complete verhaal!


Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.

Bademode, Bettwäsche und Homewear! Vandaag bestel morgen in huis! Ontdek ons unieke assortiment gebaksbordjes. Maak van jouw huis jouw thuis.


Diverse luxe dessins zijn verkrijgbaar als gebaksbordjes , dinerborden, ontbijtbordjes, soepborden, onderborden en petit fours. De gebaksbordjes hebben dit ook allemaal. Zelfs wanneer je bijvoorbeeld andere kleuren kiest voor de gebaksbordjes dan voor je thee- en koffiekoppen, zolang je maar binnen dezelfde serie blijft.


Het bord heeft een sierlijke golvende ran afgewerkt met een gouden detail.

Royal White gebaksbordje cm. Niet magnetron- en vaatwasserbestendig. Pip studio roze servies stukken: #127800; floral kom rose cm. Espresso kop en schotel floral roze met gouden details.


Nu Sale met korting op je favoriete artikelen. Het porselein servies van Pip is zo ontzettend uitgebreid dat je gerust een paar uur kunt verdwalen tussen al onze mooie producten. Onze servies collectie is heel uitlopen van borden en kopjes tot theepotten en serveerschalen. Af te halen in enschede of oldenzaal of verzenden via postnl op eigen risico (euro) Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Zie mijn andere advertenties voor meer pip servies. Gloudemans Koken en Kado biedt je verschillende serviesstukken van dit merk aan. Onderdelen van het servies. Pip Studio bij Smulderstextiel.


Dit fruitige gebaksbordje is gemaakt van hoogwaardig porselein, gedecoreerd met de Cherry illustratie. De rand is versierd met de bekende rood-witte Pip streep met gouden accenten. Het kaki kleurige gebaksbord is gemaakt van 1 porselein en is versierd met het Shabby Chic dessin.


Dit gebaksbordje maakt het serveren van taart nog feestelijker! Het label heeft als doel om blijdschap en vreugde te brengen.

Voor een perfect behoud van het gouden randje is het verstandig om het gebaksbordje met de hand te wassen. Pip is geboren in een klein dorpje aan zee. Ze heeft een parkiet Tjommy die altijd op haar hoofd of schouder zit en overal mee naartoe gaat.


Je hebt een prachtige taart gebakken. PiP Studio is ó zo lief, leuk en schattig. Voorzien van een mooie laag fondant, feestelijk versierd met marsepeinen bloemen en suikerwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts