dinsdag 23 mei 2017

Gordijnen nijmegen

Gordijnen nijmegen

Boek eenvoudig online een afspraak bij jou thuis! Onze adviseur komt vrijblijvend opmeten. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Grootste vloerkleden winkel in Nijmegen en omgeving. Gordijnen specialist voor al uw gordijnen op maat en naar wens. Voor 21:bestel is morgen. Vanuit onze winkel in Nijmegen -Oost, leveren en monteren wij een enorm assortiment aan raamdecoratie en vloeren. Zo kunnen we u alles vertellen over rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, lamelgordijnen, jaloezieën in aluminium en hout, duo-rolgordijnen, paneelgordijnen enz.


Gordijnen nijmegen

HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Wennekers Nijmegen is uw expert op het gebied van gordijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Naast verschillende patronen en kleuren kunt u kiezen uit wol, linnen, (ecologisch) katoen, zijde of een com­binatie van materiaal. Dé raamdecoratie en gordijnen specialist van Nijmegen. Een ruim assortiment, heel veel prints en dessins, en héél betaalbaar op maat gemaakt als je wilt. Bij Kwantum zijn we absoluut dé specialist in raamdecoratie en gordijnen van Nijmegen. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt.


Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Telefoonnummer, reviews en meer!


Onze ruime collectie gordijnen bevat onder andere gordijnen van onze A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger, maar ook gordijnen van ons private label, NL Label. Een ruime keuze uit de mooiste gordijnen van kwaliteitsmerken vindt u bij Van Summeren Woondecoratie in Weurt, naast Nijmegen. Diverse artikelen en collecties. In onze uitgebreide stoffencollectie zitten verschillende stoffen zoals transparante stoffen (vitrage), half-transparante stoffen (in-betweens), ondoorzichtige en verduisterende stoffen.


Gordijnen nijmegen

De gordijnen kunnen worden voorzien van o. Mocht je vervolgens besluiten om de raamdecoratie of gordijnen bij ons te bestellen dan wordt deze door ons op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de raamdecoratie of gordijnen zelf op te hangen. Naast het voorkomen van inkijk hebben gordijnen een isolerende en licht filterende functie.


Ook kunnen gordijnen de akoestiek in huis beïnvloeden. Kwantum Nijmegen heeft een ruim assortiment gordijnen , tuinmeubelen van FSC hout (dus verantwoord!), opbergartikelen, gereedschap, verf en wat dacht u van het laminaat? Allemaal voor de laagste prijs. Wilt u snel nieuwe gordijnen dan kiest u makkelijk en snel uit het assortiment van kant- en klare gordijnen.


Gordijnen nijmegen

Heeft uw raam een ongebruikelijke maat? Zij bepalen de sfeer en akoestiek in uw huis. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van gordijnen.


Denk hierbij aan kant en klare overgordijnen, gordijnstoffen, vitrages, inbetweens, gordijnen voor de kinderkamer en nog veel en veel meer. Hier kun je terecht voor de mooiste gordijnen op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts