vrijdag 26 mei 2017

Artifort hoekbank

Ruim aanbod fauteuils en loveseats. Beschikbaar in vele stofkleuren. Een van onze showrooms bezoeken? Hier vindt u onze contactgegevens. Van stof-, poot- tot knoopkleur.

Kies online je Hoekbank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bekijk het Grootste Assortiment van Nederland Hier! Groot Betaalbaar Assortiment Hoekbanken.


Vind hier de Perfecte Hoekbank voor u! Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Deze kunnen gecombineerd en uitgebreid worden met een dormeuse, poef of chaise longue, bijvoorbeeld tot hoekbank. Deze bank is, zoals de naam al doet vermoeden, een uitbreiding op de designvolle en populaire bank Mare.

Dankzij de nieuwe en losse elementen creër je een zitlandschap naar eigen wens. Kies uit recht of schuin, groot of klein. Of je nou voor een eenvoudige rechte bank gaat of je maakt een spannende combinatie van verschillende elementen.


Artifort - Figura hoekbank. Met een keur aan ontwerpers van. Modulair bankstel van artifort 6serie ontwerp van geoffrey d. Bankstel is tot heden van de zelfde. Door de diverse losse elementen, materialen en kleuren perfect aan te passen op uw persoonlijke woonwensen.


Laat u deskundig adviseren over de verschillende mogelijkheden in onze winkel. Bestel Online of Bezoek de Winkel. Vente-Unique: tevreden klanten. Al ruim jaar actief in Europa. Goedkope Hoekbanken tegen de laagste prijs.


Deze prachtige bank heeft mooie ronde, sierlijke lijnen en een vrouwelijke touch. Een prachtige strakke bank in de uitvoering met vaste rugkussens.

Het kan allemaal met de Figura. Een tijdloos design met kenmerkende inkeping in het midden van de zitting. Door zijn slanke sledevoet welke doorloopt aan de voorzijde ziet de Mare er bijzonder elegant uit.


De Mare is goed toe te passen in zowel moderne als klassieke interieurs. Hierbij bieden wij een prachtige vintage design modulaire hoek bank aan van artifort , ontworpen door. Ook is de Mare bank leverbaar met losse rugkussens. De bank is niet voor niets vernoemd. Toonaangevend op het gebied van exclusieve design meubelen.


Typerend voor het bedrijf zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen. Eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort. Te bewonderen in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts