dinsdag 16 mei 2017

Lamp industrieel grijs

Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen. Unieke eigen collectie lampen. Bestel nu met de laagste prijsgarantie. Voordelige lampen industrieel op beslist.


De grootste voorraad industriële Lampen bij Sfeer!

Voor 16:bestel morgen al thuis! Straluma is de lampenwinkel met een zeer groot assortiment aan industriële verlichting, industrielampen en stoere lampen. De industrielamp is stoer en veelal een echte eyecatcher binnen een industrieel en Scandinavisch interieur. Stoere industriële lamp in een prachtige donker grijze zijdeglans uitvoering. Overigens is ook de plafondplaat grijs van kleur.


De hanglamp heeft een stoer, industrieel ontwerp en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Met de juiste soort verlichting creëer je een passende sfeer in je interieur en leefruimte. Een lamp dient dan ook niet alleen als lichtbron, maar is ook als een accessoire ter aanvulling op jouw interieurstijl.

Met een lichtbron passend in een Efitting (max. Watt) is je Antigo klaar om te stralen in jouw woonkamer! Ook in de hal of zelfs in de slaapkamer past hij perfect!


De lamp is tevens dimbaar met een externe dimmer. Kies dan voor één van onze plafondspots met tenminste drie lampjes. Zo heb je genoeg licht en haal je het meeste voordeel uit je lamp. Kleuren bij de plafondlamp industrieel.


U betaalt geen verzendkosten! Een industrieel interieur is herkenbaar aan de combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een combinatie met grijs en wit. Een leuke toevoeging aan jouw industriële interieur: een stukje vintage.


Zo creeër je een coole look. Zo gaat het ook met industriele hanglampen. Deze stoere jongens zijn echte blikvangers in huis.


Een hanglamp in een industrieel ontwerp is gewoon een must in elke karaktervolle woning! Industriele lampen online - De webshop voor industriële lampen. Grote industrielampen, stoere hanglampen en stalen fabriekslampen Gratis verzending.


Verfraaien van uw huis met Lampen. Ruim assortiment online bestellen!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Dan is de industriële hanglamp echt iets voor jou. Zoek je een stoere lamp voor boven de eetkamertafel? De collectie van robuuste lampen past niet alleen bij een industrieel interieur, ook Scandinavisch!


De stoere hanglamp kent als groot voordeel dat ze vaak verstelbaar zijn. Boven op de kap is een transformator gemonteerd net zoals dat vroeger bij de fabriekslampen ook gedaan werd. Aan alle details is gedacht bij deze lamp , de buitenzijde van de kap is voorzien van een stoere poeder coating.


OP AL ONZE LAMPEN ZIT MAANDEN CARRY-IN GARANTIE. Vloerlamp industrieel grijs metaal. Uitgevoerd in een rechthoekig model met vier open kapjes van metaal.


De kapjes zijn draaibaar waardoor ze in een andere speelse positie geplaatst kunnen worden. Bovendien zorg de betonnen voet ervoor dat deze vloerlamp zeer stevig staat. Tafellamp industrieel metaal grijs. De kap van de tafellamp is verstelbaar door middel van met een stoer draaiwielen.


Waardoor u de lamp kan laten verlichten naar uw wens en heeft een industriële uitstraling. Merk Brilliant, type Rider. Ik verkoop deze leuke lamp omdat de bevestiging plaat te klein was voor de plek waar wij de lamp wilden bevestigen. Deze lamp heeft een industrieel karakter en valt op door het stoere,.


De kleur van de lamp is grijs , waardoor hij een industriële uitstraling krijgt. Industriële lampen Bij Kwantum houden we interieurtrends nauwlettend in de gaten. Zo zien we dat de populariteit van industriële lampen al tijden heel sterk groeit.


Niet gek, want zowel industriële hanglampen als industriële vloerlampen laten zich heel mooi combineren in zowel vintage als moderne interieurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts