maandag 22 mei 2017

Gordijnen railsysteem

Bestel online of boek onze service! Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

We hebben accessoires als hoeken, ringen en klemmen waarmee het ophangen van je gordijnen een fluitje van een cent is. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar.


Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. VIDGA gordijnrails bieden je nieuwe ophangmogelijkheden voor je gordijnen of paneelgordijnen. Of het nu aan de wan aan het plafond of op een hoek is - VIDGA is overal eenvoudig te monteren.


Zo kan je gordijnen ook als scheidingswand gebruiken en verschillende lagen combineren met de drievoudige rail.

Indien je kiest voor een wave gordijn , worden er speciale runners meegeleverd voor wave gordijnen. Heb je specifieke wensen neem dan direct na je bestelling contact met ons op. Eenvoudig en snel te installeren met de meegeleverde plafondsteunen en of wandsteunen. Info over gordijnen railsysteem. Resultaten van zoekmachines!


De hoogtes zijn de som van: 1. De breedte van het gordijn moet minstens extra zijn tov de opening van de open haard. PRIJS PER CM IS INCLUSIEF DE RAIL, GORDIJN EN ALLE TOEBEHOREN ! Gebruik jij jouw gordijnen intensief, kies dan voor een goed ophangsysteem dat bijdraagt aan de levensduur van de gordijnen en dat ervoor zorgt dat de gordijnen mooi in de plooi vallen. KARWEI biedt je gordijnroedes met een RVC-look voor een moderne uitstraling. U kunt het verlengen door gebruik te maken van railverbinders. Hiermee kunt u het wave - railsysteem gordijnen verlengen tot elk gewenste lengte.


Een goede gordijnrails meter bestelt u al vanaf € per meter. Alle gordijn rails uit één stuk zijn netjes afgewerkt waardoor de gordijnen zonder vertraging door het railsysteem glijden. Je weet welke gordijnen je wilt, of misschien heb je ze al.


Hoe dan ook, je hebt aandacht besteed aan het kiezen van gordijnen. Een mooie stof, een prachtige kleur, wellicht een hip patroon.

Nu is het is het nog een kwestie van ophangen, dit doe je met een geschikt ophangsysteem. Heb je gordijnen met haken, dan heb je gordijnrails nodig. Het railsysteem is ideaal voor projectmatige toepassingen of voor bijzondere lichtplannen. Het systeem is ingedeeld in drie fasen: er zijn drie verschillende groepen mogelijk die allen afzonderlijk zijn te schakelen. Alle merken railsysteem gordijnen.


Creëer Een Stijvol Interieur Met De Collectie Van Loftdeur, Benieuwd? Koop Artiteq ophangrails online met gratis verzending. Het gordijn is gemaakt van 1 polyester en heeft een linnen look. Hierdoor geeft het gordijn een natuurlijke twist aan de ruimte.


Met het plooiband kunt u de. De gordijnrail KS is een handbediend railsysteem en geschikt voor woning en bedrijfsruimten. De KS rail is mooi vormgegeven en ook geschikt voor o. De ks-rail kan, op speciaal verzoek, ook in straal gebogen worden. Rails en onderdelen voor diverse kettingsystemen. Wij maken voor u vrijblijvend een offerte op met de.


Hoe je het gordijn ophangt, maakt namelijk best een verschil in hoe je raambekleding er uiteindelijk uitziet. Wanneer je kiest voor gordijnrails bijvoorbeel in combinatie met gordijnhaken, dan valt de bovenkant van je gordijn over de rails als je ze dicht hebt. Dit ziet er mooi uit, omdat je alleen maar de stof ziet en geen ophangsysteem. Met de hoge kwaliteit railsystemen van NIKO HELM HELLAS SA maakt u eenvoudig een systeem op maat.


Compleet systeem luxe witte aluminium rails ook geschikt voor zware gordijnen , word geleverd met luxe plafondsteunen en glijders per meter, twee eindstops en eindkapjes per rails. Prijs € 1per meter compleet incl. Maximum lengte rails is 6. Dit type rails kunt u ook laten buigen, ga naar SF gebogen rails op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts