dinsdag 16 mei 2017

Tgx gloss

Tgx gloss

Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Deze blanke lak verwerkt soepel en is een eersteklas product voor veel doeleinden.


Tgx gloss

Je kunt deze blanke lak gebruiken voor het verfraaiien en beschermen van houtwerk buiten zoals deuren, ramen en. Wlit u de robuuste uitstraling van uw hout behouden, gebruik dan blanke lak. En zoek je naar Cetol Design Classic, Cetol Design Style of een andere kleur? Wij zorgen ervoor dat je de verf kunt bestellen waar je naar op zoek bent. Deze hoogglanzende lak verfraait de houttekening.


Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Kaal hout, waar nodig repareren met Componex WR T. Gronden met twee lagen Cetol Novatech.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Cetol TGX gloss hecht uitstekend op nieuwe als bestaande verflagen. De ondergrond moet droog en schoon zijn. Overschilderbaarheid Goed overschilderbaar met zichzelf en transparante alkydharslakken. Buitenduurzaamheid Uitstekend.


Transparante houtkleuren in een lagen systeem 6-jaar. Niet-houtkleuren in een lagen systeem 5-jaar. Afdekken van horizontale delen Het verdient aanbeveling tijdens de bouw horizontale delen af te dekken tegen valspecie e. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Dit product is geschikt voor het beschermen van maatvaste houten constructies zoals kozijnen, ramen en deuren.


Perfect voor het transparant afwerken van uw hardhouten onderdelen zoals meranti of merbau. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Cetol TGX Gloss is zeer duurzaam, heeft een lange levensduur en accentueert de houtnerf.


Ook is de beits geschikt voor geveltimmerwerken van loof- en naaldhout. Goed weervast en zeer goed UV-bestendig met een verwachte levensduur van 6-jaar. Deze beits heeft een hoogglans transparante uitstraling. Hoogglanzende, transpante lak, zeer lange levensduur voor buiten.


Algemeen ∙ Belangrijkste eigenschappen Hoogglans transparant. Een product met een levens-duursverwachting van 6-jaar! Zeer duurzame hoogglan-zende transparante lak op basis van een uniek bindmiddel. De lak hoeft niet meer te worden verdund en kan direct worden aangebracht met een kwast.


Sikkens TGX Gloss is een zeer duurzaam hoogglanzende houtafwerking voor buiten. Deze is zeer goed bestand tegen UV, waardoor een permanente elasticiteit is gewaarborgd. De TGX Gloss is optimaal houtbeschermend en weervast.


De houtstructuur blijft zichtbaar, en afhankelijk van houtsoort, geaccentueerd. Wat moet ik doen voordat ik met Sikkens. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Het is zeer geschikt voor toepassing op maatvaste constructies zoals kozijnen, ramen en deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts