maandag 22 mei 2017

Noordwand behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Op onze website vindt u tientallen collecties van behang. Alle soorten behang komen voorbij: kinderbehang, fotobehang, modern, klassiek en nog véél meer!


Er zijn ontzettend veel collecties gemaakt van dit soort behang.

De bekendste soorten fotobehang zijn die van Komar, Evolution, Herman Brood en bijvoorbeeld Farm Life. Met photomurals kunt u de sfeer van een bepaalde plek in huis halen. Met de vrolijke patronen, uitbundige kleurenweelde en het Nederlandse tinten bent u verzekerd van een prachtig resultaat op de muur. Modern behang is natuurlijk behang dat helemaal van deze tijd is. De kunst is natuurlijk om behang te leveren dat nu modern is en over een x aantal jaren nog steeds van de tijd is.


Daarom vindt u op deze pagina een aantal geweldige collecties van modern behang. Van steampunk tot de urban-achtige looks. Er is genoeg keuze bij Noordwand.


Als ik u zou moeten vragen om dé kleuren van Nederland te noemen, krijgen ongetwijfeld Delfts blauw, oranje en helder rood (denk maar aan de boerenzakdoek) een plaats.

Dit zijn dan ook precies, en natuurlijk niet door toeval, de kleuren van het Noordwand Cozz behang. NOORDWAND BEHANG Cozz Kids Silk inpression Assorti Classics retro - the Les Aventures MENU ABCBEHANG de grootste behangwinkel van nederland direct uit voorraad leverbaar Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig hebt. Noordwand heeft behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geven. Daarmee is er voor elke kamer een geschikte soort behang verkrijgbaar voor verrijken van uw woning.


Kurkbehang is een unieke behang soort. Dit behang is snel stijgend in populariteit. Dit komt door zijn unieke uitstraling en praktische kanten. Zo kan een wand met dit behang gemaakt van kurk gebruikt worden als een soort prikwand.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Juno behang van Noordwand voordelig online bestellen bij Behangwereld. Laagste prijs garantie en gratis verzending boven de € 50.


Klik op onderstaande foto`s voor een uitgebreid overzicht. Het aanbod van collecties is door de brede importrange zeer breed en varieert van klassiek, romantisch tot aan kinderbehang. Noordwand Deauville behang van Noordwand voordelig online bestellen bij Behangwereld.


Met 3D behang lijkt het net alsof uw muur verschillende dimensies heeft. Noordwand behang importeert en collectioneert behangcollectie`s voor de Nederlandse markt.

Bekende merken van driedimensionaal behangpapier is bijvoorbeeld het behangmerk Noordwand. Home Designs Shops verkoopt verschillende soorten behang. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Noordwand is daar een van en wij hebben het genoegen dat wij al hun collecties aan jou kunnen bieden.


Ook als je een behangetje hebt gezien die nog niet in onze webshop staat van dit merk, kunnen wij je altijd een aanbod doen. Direct uit voorraad leverbaar. Stahlecker verkoopt behang van het merk Noordwand. Ziet u ergens anders hetzelfde behang goedkoper? Dan krijgt u van ons het verschil terug.


Wilt u graag advies over het kopen van behang ? Kom dan gezellig langs bij ons in de winkel! Het juiste behang kiezen In het grote aanbod van behang kun je soms best een beetje overweldigd raken. Dit is helemaal niet erg en heel normaal. Allereerst is het belangrijk om goed na te denken over de ruimte, de wanden, patronen en kleuren. Onopvallend behang in één kleur kan vaak als saai worden ervaren.


Dan kun je beter kiezen voor verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts