maandag 22 mei 2017

Ral 6018

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen. Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL -kleurenwaaier.


Op deze website kunt u voordelig een RAL -kleurenwaaier bestellen, al vanaf. To be sure of the correct color, we recommend to use a physical RAL color fan deck.

On this website you can buy a RAL color fan deck, starting at only €13. Below is a list of RAL Classic colors from the RAL colour standard. The visual samples are approximate and informative only. Wij mengen elke verfsoort perfect voor jouw klus op kleur met onze professionele verfmengmachines.


Uitgegeven door Whirlwind Internet. Wij verkopen officiële RAL -producten (geen RAL -distributeur). RAL is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze site.

Overzicht van alle RAL -kleuren in de categorie Groentinten ( RAL Classic), inclusief kleurcodes en kleurnamen. RAL colors are used for information defining standard colors for varnish, powder coating and plastics. It is the most popular Central European color standard used today. The colors are used in architecture, construction, industry and road safety. De nieuwe technologie voor verf op waterbasis!


Belton Free is de technologische revolutie in de verf industrie. RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. Deze spuitbus ral lak is een professionele (auto)lak met een zeer hoge dek en vulkracht. Tevens is deze lak sneldrogend. Geschikt voor op ramen of andere objecten waarbij de doorkijk behouden blijft.


De breedte is 125cm, de lengte snijden wij per staffel van 50cm voor je op maat. Vanwege de breedte geldt er een eenmalige toeslag in de verzendkosten van € -. De 4-digit RAL kleuren zijn de standaard geweest voor het kiezen van kleuren, sedert meer dan jaar. In het begin bezat de kleurencollectie verschillende kleuren. Vandaag de dag is dat aantal gestegen tot 213.


De basiscollectie voor matte kleurschakeringen heet RAL 840-HR, deze voor glanzende kleurschakeringen heet RAL 841-GL.

Wegenverf kopen om zelf te belijnen. Als specialist in het aanbrengen van belijningen en markeringen, heeft van den Berg Markeringen nu ook een webshop voor mensen. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. MoTip RAL Industrial Lak is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht.


De Sikkens kleurencollectie naar RAL Kgeeft een totaal overzicht van alle populaire RAL -kleuren. In de index staat aangegeven in welke RAL kleuren de Redox, Wapex, Alpha en Rubbol producten leverbaar zijn. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


RAL AUTOLAK - RAL TRACTORLAK - RAL TREKKERLAK - RAL LAK - AUTOLAK ROLLEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts