dinsdag 23 mei 2017

Raam screens buiten

Raam screens buiten

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! Een bijkomend voordeel van screendoeken is dat u wel naar buiten kunt kijken, maar dat voorbijgangers niet naar binnen kijken.


Naast zonwering profiteert u dus ook van een stukje extra privacy. Het belangrijkste voordeel van screens is zonwering. Afhankelijk van het soort doek, blijft het uitzicht naar buiten behouden.


Een screen kan fungeren als een hor tegen insecten. Dit geldt voornamelijk bij een zipscreens omdat deze het nauwst aansluiten bij het raam. U vindt op onze Webshops namelijk de grootste collectie buiten en binnen- zonwering, en nog veel meer. Zeer betaalbaar, overzichtelijk en snel aan huis geleverd door onze bezorgdienst. Zonwering screens met een lange levensduur en voorzien van jaar garantie bestelt u snel en eenvoudig online bij een specialist in de buurt.


Daarom zijn screens in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren. Ron schuin of recht en met een keus aan zijgeleiders en doeken. Zelfs als de woning is voorzien van airco zijn zonwering en screens zeer effectief. De airco zal minder energie verbruiken en de hinderlijke zonnestraling wordt buiten.


Zoekt u een zonwering die naast bescherming tegen de zon ook privacy biedt, dan zijn screens een goede keuze voor u. Een fijne eigenschap van screens is namelijk dat er overdag niet naar binnen gekeken kan worden maar u het zicht naar buiten behoudt. Ze liggen tegen het raam aan en steken dus niet uit, zoals een zonnescherm. Doordat deze verticale zonwering bestaat uit één groot vlak zonder onderbrekingen dat in een eigen kleur te kiezen is, laat je de screens gemakkelijk aansluiten op de stijl van je huis.


De screen is namelijk met een aluminium frame rondom het raam gemonteer waardoor je het gehele raam , en dus jouw kamer, van de zon kunt weren. Maar wees niet bang dat je daardoor in het donker komt te zitten. Tijdens de warme zomerdagen voorziet de zonwering je tuin ook nog van de nodige schaduw. Hierdoor kun je ook tijdens deze warme dagen lekker buiten in je tuin zitten zonder dat je direct in de felle zon zit. Karwei heeft een ruim assortiment zonweringen voor buiten.


Onze collectie bestaat uit knikarmschermen, rolluiken en screens. Topkwaliteit - De Beste Kwaliteit voor de Allerbeste Prijs. Bent u op zoek naar praktische en effectieve buitenzonwering om de temperatuur in uw woning zelfs tijdens de heftigste hittegolf lekker koel te houden? Dan heeft u de perfecte buitenzonwering gevonden: screens.


Raam screens buiten

Screens : ruimtebesparend en effectief. Meer technische informatie screens. De screens worden compleet geleverd inclusief afdekdopjes en in geval van een motor wordt de stekker meegeleverd. Montage materialen worden niet meegelever daar het per situatie kan verschillen wat u nodig heeft.


De zonwering screens zorgen voor optimale zonwering en voldoende verkoeling in uw kamer. Zo voelt uw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar heerlijk koel! Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie.


Raam screens buiten

Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft. Het prettige van een ritsscreen is dat u toch naar buiten kunt kijken terwijl u geen last heeft van eventuele inkijk naar binnen toe. Een elegante bescherming die de gevel kleur geeft.


Het doek zakt voor het raam naar beneden en sluit het kozijn al naar gelang geheel of gedeeltelijk af. Dit kan je gewoon voelen als je voor het raam gaat staan, en je laat de screens zakken, dan voel je koeler worden. Zoals iemand hierboven reeds aangaf, dat is de stralingswarmte die geblokkeerd wordt.


De screens laten licht en lucht door, doch persoonlijk vind ik dat ze een frisse bries ook redelijk tegenhouden. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen).


Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering. Zonwering buiten screens zijn dé ideale oplossing voor het koel houden van je woning. Je kunt de screens kopen in onze showroom of bestellen via onze webshop.


Wil je graag persoonlijk advies over de window screens voor jouw woning of bedrijfspand? Je bent van harte welkom in één van onze showrooms om de screens in het echt te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts