maandag 15 mei 2017

Geprint behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Elk ontwerp fotorealistisch geprint. Een unieke foto op behang laten printen?

Bij Prints van Oranje maken we het mogelijk. Elke foto en elk dessin wordt in de hoogste kwaliteit geprint. Als marktleider weten we precies hoe we een ontwerp goed tot zijn recht moet komen. Met geprint behang wordt elk interieur omgetoverd tot een visuele merkbeleving. Ook zijn er materialen beschikbaar met vlamvertragende certificering.


Van Straaten biedt het breedste assortiment behangsoorten van Europa. Naadloos behang , de eyecatcher binnenshuis.

In vrijwel alle gevallen kunnen we dit zelfs naadloos aanbrengen! Dat wil zeggen dat we een print uit één groot deel direct op je wand verlijmen. Inkiostro Bianco is een Italiaans merk en producent van digitaal geprint EQ Dekor Fiberglass en Vinyl behang.


Zij werken samen met top designers die prachtige dessins ontwerpen. Deze dessins worden digitaal en op maat geprint op verschillende basis materialen als EQ Dekor Fiberglass en Vinyl behang. Geprint hout behang behang op debehangsite. Gratis verzending vanaf euro. Behang geprint (vlies behang ) Behang (vliesbehang) geprint.


Vliesbehang is sterk, scheurvast en licht, afneembaar met een zachte vochtige doek. Bestel eenvoudig en voordelig uw eigen professionele fotomuur. Vinywall ECO is hét naadloze behang van de toekomst. Het product is volledig vrij van oplosmiddelen én daardoor ook vrij van nare geuren.


Dit geldt voor zowel het materiaal waarop geprint wordt als de inkten die worden gebruikt. Voordelen geprinte wandbekleding. Onze wandbekleding is te verlijmen met diverse ondergronden.

De achterkant van het doek is grijs, zodat een bestaande ondergrond niet doorschijnt. Airtex is relatief stoot- en krasvrij, brandvertragend en tevens afneembaar met water. We maken dit bloemen behang op maat voor je, precies zoals jij het hebben wilt.


Je kunt bijvoorbeeld meer bloemen toe laten voegen of extra vlinders. Vul even onderstaand aanvraagformulier in met de exacte maten van je muur: de extra centimeters die je nodig hebt berekenen we zelf. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. PremiuDoor water geactiveerd behang , matte afwerking, licht getextureerd. Besproei de muur, hang jouw behang op en schuif het op de juiste plek. Permanente, duurzame print die niet vervaagd. Pre-coated met hechtmiddel, maak simpelweg de muur nat en hang het behang op de juiste plek.


Of fijn zacht behang voor de slaapkamer? Studio Ditte heeft een uitgebreide collectie digitaal geprint behang. Van vintage auto behang , verweerd container behang tot aan behang met mooie oude knopen. Het behang is een hoge kwaliteit vliesbehang.


De ene keer een absolute blikvanger, dan weer onopvallend aanwezig. Creëer met Betiche een bijzondere visuele beleving. Vertel je verhaal met custom made fotowanden en geprinte glasfolies, versterkt door slimme bewegwijzering en prettige akoestiek.


Voor een uniek gevoel in een gebouw passend bij wat je als organisatie wil uitstralen. Fotobehang met bloemstilleven, jij bepaalt hoe het ontwerp er uit komt te zien en wij maken het behang kosteloos op maat. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.


Vink ‘Toon behangen ’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Met fotobehang kunt u heel simpel de sfeer van een kamer veranderen. Hebt u een mooi exemplaar gevonden?


En wil je het behang eerst in het echt zien, dan kun je altijd terecht bij je lokale GAMMA-bouwmarkt. Waarom zijn er zoveel soorten behang en wat zijn de verschillen? Heb je al een tijd niet meer behangen , dan is het belangrijkste om te weten: vroeger was behang van papier, en nu niet of nauwelijks meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts