donderdag 19 januari 2017

Vergrotende spiegel met verlichting

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ruime keuze in spiegels met verlichting. Bekijk hier jouw spiegel in gewenste stijl.


Persoonlijk advies en betrouwbare levering. Onze belofte: een 1 vlekkeloze service!

Ruim online Assortiment met unieke Lampen, Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Even controleren of je haar goed zit of je kleding netjes is. Ze zijn er in allerlei varianten en kleuren. Spiegeltje , spiegeltje aan de wand.


Hang je make-up- spiegel aan de muur in de badkamer of zet hem op de wastafel. Doordat er vaak een vergrootspiegel aan de ene kant van de spiegel zit, kun je veel preciezer scheren of je make-up op doen. U hoeft niet langer bijna tegen de spiegel aan te staan om het toch goed te kunnen zien.


Uiteraard zijn er tevens cosmeticaspiegels met verlichting beschikbaar, zodat u ook in het donker uiterst precies kunt werken. Cosmeticaspiegel met LED verlichting.

Make-up spiegels met verlichting is ideaal voor iedere badkamer. Iedere ochtend kun je jezelf hiervoor opfrissen om de dag goed te beginnen. Wil je een spiegel waarmee jij jezelf altijd goed ziet, bijvoorbeeld tijdens het opmaken? Met een make-up spiegel met verlichting beschik je altijd over een goede spiegel voor het epileren, opmaken of scheren. Een scheerspiegel kan ook wel make-up spiegel of cosmeticaspiegel worden genoemd.


Dit is vaak een klein, rond spiegeltje met een vergrotend effect en wordt vaak gebruikt voor precisiewerk bij het scheren. Gezichtshaar is de laatste tijd erg trendy, mits je de juiste look weet te creëren. Scheerspiegel met LED verlichting. Met net dat beetje extra licht kun je preciezer te werk gaan.


Ons assortiment bestaat uit cosmeticaspiegels met LED verlichting. Naast de functie geeft de verlichting je badkamer ook een prachtige. De rosé gouden spiegel met 10x vergrotende rosé mini pincet van Tweezerman maakt het epileren zeer eenvoudig!


Deze ideale set voor perfect gevormde wenkbrauwen is erg handig om mee te nemen in je tas. Zie zelfs het kleinste haartje met de spiegel die 10x vergroot en onderscheidt deze gemakkelijk met het perfect geslepen pincet. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale mediapartners, adverteerders en analisten. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van hun diensten. Met een vergrotende spiegel doe je comfortabel je make-up en gaan andere schoonheidsrituelen een stuk makkelijker.


Badkamerspiegels voor elk budget. Gratis verzending, snelle levering!

Alle merken - Dé laagste prijs! Voor iedereen - Nú online. Vergelijkbare zoekopdrachten voor make up spiegel 15x vergroot. Info over make up spiegel 15x vergroot.


De make-up spiegel heeft twee spiegelende oppervlakken: een normale spiegel en een vergrotende spiegel. Verder is de spiegel met een schakelbare LED- verlichting voorzien. Een speciale make-up spiegel heeft een vergrotende spiegel. Ideaal voor het aanbrengen van eyeliner, mascara, lippotlood of het epileren van je wenkbrauwen.


Zo kun je de huid van dichtbij bekijken. Deze heeft niet alleen een vergrotende werking maar ook nog eens verlichting. Een spiegel met verlichting is nóg beter.


De LED verlichting maakt dat jij hem ook in het donker gerust kan gebruiken. En geen vervelende kabels die rondslingeren, want de vergrotende spiegel werkt op batterijen. De vergrotende spiegel is natuurlijk niet alleen voor vrouwen.


Als man sta je ook regelmatig voor de spiegel om bijvoorbeeld te scheren of je baard te trimmen. Wij leveren namelijk ook spiegels met geïntegreerde LED verlichting , verwarming, stopcontact en Bluetooth. De staande make-up spiegels met ringverlichting van Babyliss zijn online hier te koop bij Bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts