maandag 16 januari 2017

Trae lyx naturel ultra mat

Trae lyx naturel ultra mat

Ruim assortiment Trae Lyx. Voordeligste verf webshop. Op zoek naar Trae-Lyx Naturel Finish? Trae Lyx Parketlak Ultra Mat behoort tot een nieuwe generatie watergedragen 1K-lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid en bestand is tegen chemicaliën.


Beschrijving Trae lyx naturel. Trae - lyx Naturel beschermt onzichtbaar met naturel look: het oppervlak lijkt onbehandeld. De droge laag is zeer elastisch en niet vergelend.


Trae Lyx Naturel geeft hout een ultra matte onbehandelde uitstraling. Het is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals b. De toplaag kan gebruikt worden om wanden te beschermen nadat ze zijn behandeld met muurverf, spackverf, stucwerk etc. Super handig dus als je extra bescherming op je muur wilt! Deze toplaag geeft een zeer matte uitstraling en is ook nog eens krasvast.


TRAE LYX Naturel Extreme geeft hout een ultra matte geoliede uitstraling. Trae - Lyx Naturel beschermt onzichtbaar met een naturel look: het oppervlak lijkt onbehandeld. Een zeer hoogwaardige, waterverdunbare 2-componentenlak.


Reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend en snel drogend. Biedt weerstand tegen slijtage, huishoudchemicaliën en schoenstrepen. De hardheid van de verf wordt pas na 3-weken bereikt. Is bijzonder geschikt voor eiken, teak en diverse andere houtsoorten.


Trae lyx naturel ultra mat

Profiteer van extra korting op Trae Lyx verf en snel thuis geleverd. De lak is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals bijv. Traelyx Naturel Finish Ultra Mat.


De verf is naast wanden, die zijn afgewerkt met latex,geschikt voor stucwerk, spack, enz. Het is ook geschikt als afwerking van minerale ondergronden, zoals vloeren en wanden met betonlook. We zijn jouw specialist in matte lak voor hout, net als ultra matte lak waarmee je iedere vorm van glans zoveel mogelijk kunt voorkomen.


Trae lyx naturel ultra mat

Het is geschikt voor wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz. TRAE LYX NATUREL is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit. Het bijzondere aan deze lak is, dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. Lees hier alles over deze onzichtbare.


Deze parketlak van Trae Lyx beschermt onzichtbaar uw houten vloer of parket maar is zeer goed bestand tegen krassen, slijten en schoonmaakmiddelen. Bestel voordelig bij Verfpoint. Het is zeer slijt-, kras- en stootvast en heeft een hoge bestendigheid tegen chemicaliën. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Trae lyx naturel ultra mat

Deze lak geeft na droging de ondergrond een onbehandelde uitstraling, terwijl deze optimaal beschermd is. Vloeren, die met Naturel Ultra Mat behandeld zijn, kunnen intensief belast worden. Deze 2-componentenlak van projectkwaliteit is na droging onzichtbaar.


Een vloer behoudt daardoor zijn natuurlijke uitstraling. TRAE-LYX Naturel Ultra Mat. Geeft een onbehandelde uitstraling. TRAE - LYX NATUREL is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit.


De 2-componenten lak is zeer kras-en slijtvast een geeft een zeer duurzame bescherming voor parketvloeren, trappen, meubels, tafelbladen etc. Uitermate geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Toepassing Trae lyx Naturel Extreme Ultra - Mat.


Meer info In winkelwagen Naturel finish.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts