woensdag 11 januari 2017

Scheerspiegel met verlichting

Ruim Assortiment en 1 Garantie. Bestel A-Merken voor Lage Prijzen! Zitbaden, Hoekbaden en meer! De actuele levertijd is: tot werkdagen. Alle merken scheerspiegel met verlichting.


Scheerspiegel met verlichting

De spiegel heeft een vergrotend effect en een lichtrand van LED- verlichting waardoor het scheren of make-uppen nog eenvoudiger gemaakt wordt. Een scheerspiegel is een erg handige accessoire dat helpt bij het scheren. Voor een meer helder zicht zijn er scheerspiegels met verlichting.


Hierdoor kun je in elk licht goed zien wat je aan het doen bent. Sinds dit jaar in ons assortiment hebben we ook een scheerspiegel met led verlichting , zowel als wandmodel en staand model te verkrijgen, naast te gebruiken als scheerspiegel kan deze ook gebruikt worden als make-up spiegel uiteraard. Scheerspiegels met verlichting. Binnen de spiegels vindt u online andere de scheerspiegels met verlichting. Het is een scheerspiegel of een cosmeticaspiegel, het gaat in de beide gevallen om hetzelfde product.


Scheerspiegel met verlichting

Mocht u make-up gebruiken of uw baard moeten scheren, wenkbrauwen willen epileren. Met de Beurer cosmeticaspiegel gaat dat heel gemakkelijk! Dat komt ook mede doordat de spiegel is voorzien van LED verlichting. Een spiegel met LED verlichting geeft je op ieder moment een mooi en sterk licht, waardoor je je iedere dag opnieuw met gemak kunt klaarmaken voor je activiteiten. Ook kunt u kiezen voor een spiegel met of zonder verlichting.


U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Haceka scheerspiegel , Smedbo scheerspiegel , Emco scheerspiegel of een Geesa scheerspiegel. Doordat Sanitairwinkel scheerspiegels van verschillende merken aanbiedt, zijn er in. Nu in de aanbieding van € 16voor € 1100! Aqua splash wand scheer spiegel aqua splash met led verlichting stijlvol. In deze make-up-spiegel met verlichting zie je gelijk of je een stukje vergeten bent.


Door de instelbare hellingshoek en ledverlichting blijft geen enkel deel van je gezicht in de schaduw. Voor mannen is een vergrotende spiegel ideaal om te gebruiken als scheerspiegel. Daarnaast zijn ze handig om lenzen in te brengen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Zoek je een scheerspiegel? Bekijk hier de scheerspiegel collectie! Iedereen die zich tegelijk moet wassen en aankleden en jij moet je nog opmaken of scheren.


Scheerspiegel met verlichting

Hoe fijn zou het zijn als er dan nog een spiegel staat. Door voor een make-up of scheerspiegel te kiezen kun je preciezer te werk gaan. Wil je nog beter gebruik maken van je scheerspiegel ? Bij Saniweb geniet je ook van een ruime keuze uit scheerspiegels die voorzien zijn van verlichting. Het LED-licht bevindt zich rondom de spiegel, zodat je jezelf extra goed kunt bekijken.


Met deze cookies verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden jouw internetgedrag op onze website. Hiermee kunnen wij en derden je advertenties laten zien die passen bij jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Met net dat beetje extra licht kun je preciezer te werk gaan.


Ons assortiment bestaat uit cosmeticaspiegels met LED verlichting. Naast de functie geeft de verlichting je badkamer ook een prachtige. Maak een keuze uit een staand exemplaar of één met wandbevestiging. Wanneer deze luxe van de scheerspiegel in je hoofdspiegel je wel bevalt, vind je de andere extra opties vast ook wel interessant.


Wij leveren namelijk ook spiegels met geïntegreerde LED verlichting , verwarming, stopcontact en Bluetooth. Met een make-up spiegel met verlichting kun je nog beter je make-up aanbrengen of de baard scheren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts