woensdag 25 januari 2017

Aluminium stickers

Get Aluminum Sticker Labels. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Denk als toepassing bijvoorbeeld aan lampen, opladers, printers, ovens en andere huishoudelijke apparaten.


We kunnen aluminium stickers zowel digitaal printen (CMYK) als zeefdrukken (PMS). Aluminium stickers zijn stickers met een metaal uiterlijk.

Tenminste, is de garantie die we kunnen geven vanuit de fabrikant. In de praktijk zie je dat onze aluminium stickers hittebestand zijn tot zelfs 1ºC. De bedrukking van etiketten is een digitale print of zeefdruk. Bij een zeefdruk productie worden de kleuren los van elkaar gedrukt op vellen. Je kiest specifieke kleuren die op de vellen worden bedrukt.


Het is hierbij niet mogelijk te kiezen voor een overgang of afloop. Het materiaal heeft een geborsteld oppervlak wat de sticker een unieke look semi matte look geeft. We kunnen deze chroom vinyl sticker digitaal printen of in zeefdruk drukken.

Het uiterlijk van aluminium stickers is op het eerste gezicht al onderscheidend. Deze sticker , die oogt als metaal, is beschikbaar in verschillende afwerkingen, zoals mat en glanzend. Bent u op zoek naar een geschikte partner voor het drukken van aluminium stickers ? Dan bent u bij Stickerdrukwerk. In eigen drukkerij worden uw stickers tegen scherpe prijs en in combinatie met een snelle levertijd vervaardigt.


Of het nu gaat om kleine of grotere oplages, wij kunnen u te allen tijde van dienst zijn. Het materiaal aluminium is in vele dikten verkrijgbaar, vanaf millimeter tot enkele centimeters. Dit maakt dat labels gemaakt van aluminium zeer breed inzetbaar zijn.


Door de bedrukking in de huid van het aluminium te brengen wordt een krasvast label verkregen dat zeer bestendig is tegen invloeden van buitenaf. Goed luisteren naar de wensen en eisen van onze klanten en deze ervaring toepassen op onze producten, daarom bestaan we al meer dan jaar! Heeft u liever een chroom sticker met technische informatie in plaats van een aluminium machineplaatje? Naast de productie van naamplaten en typeplaten bieden wij een goedkoper maar toch hoogwaardig alternatief: een industriële sticker.


Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Altijd de beste deal voor jou! Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows. Collectanten kunnen nog wel langskomen.

De sticker is gelamineerd waardoor hij bestand is tegen zon, regen en wind. De afbeelding wijkt af van de werkelijke sticker , de sticker is glanzend aluminium. Stickerboek Grote Stickers op de Boerderij Ontdek de boerderij met dit leuke stickerboek! Kijk wat er mist, kies de juiste sticker en plak die zo netjes mogelijk op de goede plek Als je klaar bent met plakken, heb je een boek vol mooie boerderijplaatjes! About of these are packaging labels, are car stickers , and are stickers.


De stickers zijn extra groot, zodat je ze makkelijk vast kunt pakken! A wide variety of aluminium sticker options are available to you, such as adhesive sticker , in-mould label, and shrink label. Schilderijen op aluminium , ook wel alu-dibond genoem zijn karakteristiek en trendy. Zeker eens wat anders dan canvas of posters en zonder meer heel indrukwekkend. Inclusief 3M ontvettingsdoekje.


Zeer mooie zeefdruk bedrukking van de variant NEE JA sticker brievenbus op aluminium. Dit aluminium bordje heeft een mooie uitstraling op uw brievenbus. Bevestiging 3M plakstrip op de volledige achterkant. Wat leuk dat je ons bezoekt!


Onze stickers plakken overal op! Of je nou op zoek bent naar letter stickers , cijfer stickers , naamstickers, logo stickers , we kunnen het allemaal. Wanneer stickers langer op een ondergrond zitten, gaan ze steeds vaster zitten.


Hoe vast de sticker zit is ook afhankelijk van de ondergrond waarop de sticker geplakt is. Ook de omstandigheden waaronder de stickers geplakt en gebruikt zijn bepalen hoe vast een sticker gaat zitten. Stickers blijven echter stickers en zijn altijd te verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts