maandag 16 januari 2017

Flexa blanke lak

Flexa blanke lak

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 1producten vanaf € 300. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak.


Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, mooi mat. Bovendien is deze lak uitzonderlijk kras- en stootvast. Uitermate geschikt voor hout, harde kunststoffen en dekkende verf-of beitslagen. De watergedragen lak voor binnen is extra mat en dekt optimaal.


De lak heeft een harde toplaag en is daardoor zeer kras- en stootvast. De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV-licht. Door jachtlak te gebruiken ben je jarenlang verzekerd van een goede beschermlaag op het hout.


Jachtlak is harder dan een gewone (transparante) lak. GAMMA verkoopt diverse buitenlakken in verschillende kwaliteiten en kleuren. Deze verf is uitsluitend geschikt voor binnen. Altijd op basis van een scherpe aanbieding, omdat we met onze lage prijzen voorkomen dat je daar nog langer te veel voor betaalt.


Strak in de Lak Buitenlak op terpentinebasis (alkyd) beschermt al jouw deuren, ramen, kozijnen, gevelbetimmeringen, hard en zachthout buiten optimaal. De lak beschermt tot jaar, is weerbestendig en optimaal dekkend. Zit je kleur of hoeveelheid er niet bij? Laat deze dan mengen bij de mengbalie. Flexa strak in de lak verf kopen.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. We hebben de verf in de meest gevallen voor je op voorraa zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Ruim assortiment, deskundig advies. Dankzij de matte blanke lak voor meubels, lak voor buiten en blanke lak voor binnen heb je de keuze uit diverse toepassingen. Houd er daarin wel goed rekening mee dat een lak anders werkt dan een beits.


Een blanke lak is daarom niet hetzelfde als een transparante beits. Kwetsbaar: kies kwaliteit. Hout is kwetsbaar, waardoor het belangrijk is om een goed product aan te brengen. Gebruik een 2K blanke lak of een Motip blanke lak , net als een van de andere hoogwaardige merken uit ons assortiment. Online Bootlakken voordelig kopen?


De lak kan gebruik worden op hout, metaal en harde kunststoffen. Transparante lak of blanke lak hout heeft heel wat eigenschappen met beits gemeen. Nochtans zijn er wel degelijk een aantal duidelijke verschillen.


Zo ligt doorzichtige lak op het hout en trekt beits echt in de ondergrond in. Daarenboven biedt dergelijke lak een veel slijtvastere bescherming aan dan een doodgewone beits. Een ruim assortiment Binnenlak en inspiratie vind je bij KARWEI.


Flexa blanke lak

Weet u niet goed welke blanke lak het best aan uw. Trae-lyx Naturel beschermt onzichtbaar met naturel look: het oppervlak lijkt onbehandeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts