maandag 23 januari 2017

Toilet met reinigingssysteem

Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Kwaliteit voor Ieder Budget!


Koop vandaag nog een Toilet.

Alle merken en materialen vind je bij beslist. Geen zin om alle onderdelen van uw toilet bij elkaar te zoeken? Zo schaft u in één keer een toiletpot, inbouwreservoir, bedieningsplaat en zitting aan. Bovendien bent u met een set vaak voordeliger uit dan wanneer u alle onderdelen los koopt.


Dip-San McAllan met sokkel en ophanghouder voor aan de muur. Compleet Toledo Duoblok Staande Toilet Van Keramiek (AO Of Pk) Het complete Toledo duoblok is een hoge kwaliteit staande toilet met een prachtig ingebouwd reservoir. De toilet is van ontzettend hoge kwaliteit een heeft een luxe uitstraling.


Deze set is compleet met toiletbril, deksel en water aansluiting.

Maak het 3-Zone Super Reinigingssysteem klaar voor gebruik. Installeer de borstelkop: duw de borstelkop op de verbindingspin tot deze zich vast klikt. Voor het beste resultaat: vervang de borstelkop elke maanden of eerder wanneer de vezels versleten raken. Richtlijnen voor gebruik: Maak je gezicht en de borstelkop nat met water.


Wc met bidet (sproeier) is een explosie van frisheid en hygiëne. Uw welzijn staat voorop als het gaat om een bezoekje in de toilet. Was voortaan je handen op je toilet zelf Vaak kunnen mensen voor het gemak vergeten om hun handen te wassen, het kan ook lastig zijn om helemaal naar een wasbak in een andere ruimte te lopen. Met een fontein op je toilet zal dit geen probleem meer zijn, omdat je dan je handen meteen na het gebruik van het toilet kunt wassen. Zoals de naam al zegt, vermaalt de vermaler de vaste afvalstoffen zodat ze door een kleinere leiding dan de normale wc-afvoer kunnen worden afgevoerd.


Vaak wordt het toilet speciaal voor de heren ook wel urinoir genoemd. Of je het nu een urinoir noemt of gewoon een toiletpot, de modellen van GAMMA zijn van uitstekende kwaliteit en bieden je alle comfort die je in toiletpotten zoekt. Kies je voor een staand toilet , dan hebben we modellen met een muuruitlaat en een vloeruitlaat. Een fontein, ook wel wc fontein genoem is een compacte wastafel die speciaal is gemaakt voor het toilet. Door het plaatsen van een fontein op het toilet kunt u uw handen wassen.


Dit apparaat is bestemd voor huishoudelijk gebruik. Het apparaat is zeer effectief, veilig en betrouwbaar mits de voorschriften voor installatie en onderhou zoals beschreven op onze website worden nageleefd. Bestelt u een wc-pot op warmteservice.


En om uw toilet of badkamer helemaal af te maken, kunt u bij warmteservice.

Bij het kiezen van een vermaler voor uw toilet kunt u kiezen tussen een losse wc vergruizer (ook wc vermaler genoemd) of een wc met geïntegreerde broyeur. Het voordeel van een losse wc vergruizer is dat als deze defect is u alleen de wc vergruizer hoeft te vervangen en niet uw toilet (wat wel het geval is bij een toilet met broyeur). U heeft de keuze uit doublok toiletten van verschillende formaten, merken en designs. Sanitairwinkel biedt u duoblokpotten, duoblokreservoirs en complete sets aan. Wanneer u meer informatie wilt hebben over onze duoblok toilletten kan u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.


Welkom bij de grootste DoucheWC, Bidet en WC Handdouches Showroom van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts