vrijdag 20 januari 2017

Binnenhuis interieur

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


De grootste vacaturesite voor de bouw. Bent u op zoek naar de perfecte afwerking voor uw interieur ? Dan bent u bij BINNENHUIS aan het juiste adres.

Uw keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer of werkruimte worden op maat gemaakt, naargelang uw behoeften en wensen. Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Binnenhuis , Groningen interieuradvies. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat.


Michelle doet met veel passie projecten voor binnenhuisontwerp, bouwbegeleiding en interieur styling. Jaren ervaring en blij met haar tevreden klanten. Het is het vertalen van een gevoel in kleuren, lijnen en materialen waar bij u zich thuis voelt.

Om interieurs persoonlijk te realiseren, is meer nodig dan alleen creativiteit. Het begint bij een goed overleg en advies. Daarnaast komt het aan op perfectie in de uitvoering. Wij houden van maatwerk én vakmanschap. In onze showroom doet u volop ideeën en inspiratie op voor uw persoonlijke interieur thuis of op kantoor.


Naast een uitgebreide design meubel collectie bieden we u uitgebreide mogelijkheden voor raambekleding en gordijnen. Voor een advies over de vernieuwing van je interieur liggen de binnenhuisarchitect kosten gemiddeld tussen de € 1– € 300. Een interieurarchitect geeft advies over hoe je meer uit jouw huidige interieur kunt halen.


Hiervan wordt een schets gemaakt in samenspraak met jouw woonwensen. Het aanbrengen van frisse kleuren geeft een groot effect op je gemoed en zorgt voor aangename leefruimtes. Interieuradvies, Interieurontwerp, interieurstyling, hoe je het ook noemt. Waar moet je op letten als je een keuze maakt voor een nieuwe vloer of nieuwe gordijnen?


Bekijk het bord binnenhuis van dolsray op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Interieur , Interieur ontwerpen en Gerenoveerde keuken. Oplossingen bij het (ver)bouwen van uw interieur vindt u bij Cosy Me binnenhuisarchitect. Als gediplomeerd binnenhuisarchitect kan ik met passie en professionalisme oplossingen vinden bij het (ver)bouwen van uw interieur , u begeleiden van concept tot realisatie.


Je leert ‘spelen’ met ruimtelijke elementen en houdt rekening met looplijnen.

De stijl van het meubilair, de materiaalkeuze, het kleurgebruik én natuurlijk de verlichting komen uitvoerig aan bod. Vooral met de juiste verlichting kun je op veel verrassende manieren de sfeer van een interieur bepalen. Het interieur was behoorlijk gedateerd en was rijp voor wat nieuwe impulsen en ideeën.


Op zoek naar een opleiding op het gebied van interieurstyling of binnenhuisarchitectuur? Je eigen woning ontwerpen aan de hand van een 3D-tekenprogramma was nog nooit zo eenvoudig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts