woensdag 11 januari 2017

Cetabever buitenbeits transparant zijdeglans

Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Buitenbeits tegen de laagste prijzen.


Cetabever buitenbeits transparant zijdeglans

De transparante variant beschermt tegen UV-straling, vertraagt glansverval en is verkrijgbaar in mooie transparante kleuren. Voor ál het houtwerk aan de buitenkant van je huis. Door uitstekende hechting en hoge laagdikte bereikt u met minder lagen een zeer duurzame bescherming. Beschermt tegen UV-straling en vertraagt glansverval.


Tuinhoutbeits is sterk impregnerend en voedt en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden. Het beschermt en verzorgt uw hout en geeft uw hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Het biedt de juiste balans tussen vochtregulering en UV-bescherming en is daarom uitstekend geschikt voor alle gevelbetimmeringen. Bestel nu bij onze webshops!


Cetabever buitenbeits transparant zijdeglans

Cetabever Zijdeglans prijzen vergelijken. Dit betekent dat u door de goede hechting en de hogere laagdikte, met minder lagen een goede bescherming realiseert. Door het EPS systeem kan de buitenbeits direct op het hout worden aangebracht, grondverf of primer is niet nodig. Geschikt als een dekkende afwerking op kaal of behandeld hout.


Dekkende Meesterbeits beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden met optimaal glansbehoud. CetaBever bestellen bij verf. Tuinmeubelbeits is waterafstotend en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden. Deze tuinbeits is te leveren in mooie transparante kleuren, zoals deze ebben 035. Het voedt je hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf.


Cetabever buitenbeits transparant zijdeglans

Deze duurzame en vochtwerende beits is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van kwalitatief hout in de tuin. Hout kan je natuurlijk overschilderen met verf. Transparante beits kopen bij HORNBACH. Maar als je de houtstructuur graag zichtbaar wil houden, dan kun je beter. Je gebruikt deze beits voor ál het houtwerk aan de buitenkant van je huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren.


Geschikt voor deuren, kozijnen, luiken en ander houtwerk buiten. Al het houtwerk aan de buitenkant van je huis verdient een goede bescherming. Hij is verkrijgbaar in mooie transparante kleuren, bijvoorbeeld deze Grenen 077. Toepassing: Het beschermen en verfraaien van onbehandeld hout, zowel hardhout als zachthout (naaldhout).


Zoals gevelbetimmeringen, houtrijke vlakken, daklijsten, tuinhuisjes, enz. Afhankelijk van de kleur, blootstelling. De natuurlijke houtnerf blijft zichtbaar en de beits geeft uw hout een prachtige transparante kleur.


Voor schilderwerk aan huizen gebruik je Meesterbeits. Voor de voorzichtigheid hebben ze daar dan ook voor kozijn en deur op gezet. Natuurlijk ook prima voor boeiboorden, dakgoten en gevelbetimmering. Je kunt hierbij denken aan gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren.


Wil je meer weten over dit artikel of een van onze andere producten? Je schildersklus voor binnen en buiten begint bij Verf De Jonge. Je koopt bij ons verf, beits en schildersbenodigdheden van topmerken, en die zijn altijd laag geprijsd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts