woensdag 18 januari 2017

Fotolijst stoer

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Specialistisch advies nodig? Alle fotolijsten vind je op beslist.

Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels, kasten en banken van eigen label, ook op maat gemaakt. Hele stoere fotolijsten met een lijst van steigerhout! De fotolijsten zijn ook op maat te bestellen.


Ze worden voorzien van een glasplaat en er zitten aan de achterkant klemmetjes om alles vast te zetten. Let op: de aangegeven maten zijn inclusief de steigerhouten lijst van ongeveer 10cm breed! Zwarte fotolijst 20xmet een stoer leertje van Madam Stoltz.


Onze site gebruikt cookies o. Cees Mooi Stoer Wonen gebruikt geen cookies voor het verzamelen van persoonsgebonden gegevens. Stoere staande fotolijsten in een vintage look.

Gemaakt van de oude laadbakken uit afgedankte Indiase trucks. Dit leuke vierkante fotolijstje is lekker stoer en past in elke interieurstijl. Het lijstje heeft een zwart metalen rand en ook de standaard is van metaal.


Een foto, veertje of blad plaatst je tussen glasplaatjes. Stoer en robuust, de grijze Fotolijst Beton, die voorzien is van gaten! Perfect voor in je industriële interieur of als uniek object tussen de andere materialen in je huis! Een ongeverfde fotolijst past goed bij een landelijke of romantische woonstijl, met name een blanke houten fotolijst.


Maar een geverfde fotolijst past eigenlijk bij alle woonstijlen, hoewel een zwarte fotolijst beter past bij een stoer of modern interieur. Metaal Metaal wordt ook veel gebruikt als materiaal. Ook de fotolijsten met een robuust uiterlijk zitten degelijk en stevig in elkaar. Het materiaal is van een goede kwaliteit.


Voor de bescherming van je foto zit er ook een glasplaatje in de lijst. Dit kan anti-reflex of helder glas zijn, wat het beste past bij het stoere karakter van een robuuste fotolijst. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.


Stoer en sobere fotolijst afwerking Grey Deze stoere fotolijst met afwerking grey, heeft ruw bewerkt hout voor een sober, stoer en landelijk interieur. Kies uit 1producten vanaf € 15. U kunt hem zowel verticaal als horizontaal ophangen in de daar voor gemaakte ophanghaken.


Alleen nog leverbaar in de maat L. Een metalen fotolijst van By Zenz.

By Zenz is dé online shop voor woonaccessoires van Scandinavische merken als Hübsch Interior, Madame Stoltz en Bloomingville. In ons ruime assortiment vind je allerlei artikelen om je interieur sfeervol aan te kleden, zoals trendy vazen, mooie vloerkleden, stoere sierkussens en houten kleinmeubelen. Stoere fotolijst met houten lijst met oude uitstraling. We leveren prachtige en unieke fotolijsten voor je foto in verschillende maten waarbij je de keuzen hebt uit heel veel verschillende soorten en materialen.


De lijst kan worden opgehangen of neergezet worden. Van houten fotolijsten tot aluminium fotolijsten op maat. Ten slotte heeft Blokker fotolijsten in verschillende afwerkingen.


Denk aan prachtige gouden fotolijsten of stoere , vintage fotolijsten. Voor iedere stijl heeft Blokker wel een fotolijst ! Fotolijst kopen Bij Blokker vind je altijd wel een fotolijst die bij jou past. Voor jou zijn alleen de beste fotolijsten geselecteerd van topmerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts