vrijdag 13 januari 2017

Airless latex spuiten

Airless latex spuiten op een gladde ondergrond is de hoogst mogelijke afwerking en is volledig gla zonder structuur op het stucwerk. Onze vakspecialisten zijn werkzaam in geheel Nederland en België. De voorwaarde is wel dat alle ruimtes leeg en toegankelijk moeten zijn. Caparol, Sigma en Sikkens merken van hoogwaardige kwaliteit voor vrijwel ieder budget.


Airless latex spuiten

Als u graag wilt weten wat de kosten zullen zijn om uw woning te laten spuiten met latex kunt u het best een offerte aanvragen. Probeer in de offerte aanvraag zoveel mogelijk informatie met ons te delen zodat we op een correcte manier een offerte voor het latex spuiten kunnen opstellen. Een airless verfspuit werkt iets anders dan een standaard verfspuit. Door de verf door de nauwe spuitopening te persen wordt de verf verneveld. Strepen en banen zijn verleden tijd met latex spuiten.


Uw plafonds of muren schilderen d. Het voordeel van latex spuiten is dat gladde wanden glad blijven, Bij wanden en plafonds met een structuur zal deze structuur behouden blijven. U bent gegarandeerd van een strak en optimaal resultaat. Wij passen zowel de airles latex als de airless lak technieken toe. Verder staan wij voor kwaliteit en betrokkenheid.


Airless latex spuiten

U krijgt vooraf uitgebreid advies op locatie, verder is onze offerte uitgebreid en glashelder. Brinkhil werkt al jaren met de airless techniek. Door de constante druk van de spuit wordt een glad en egaal verflaag aangebracht. Hierdoor kan een grote oppervlakte snel en eenvoudig een mooie strakke afwerking krijgen.


Dit zorgt voor een strak eindresultaat waarbij de structuur van de ondergrond bewaard blijft. Het is een snelle, duurzame en mooie manier om een muur of plafond af te werken door middel van latex spuiten. Latex Spuiten ( Airless ). Daarna spuiten we de gewenste kleur op muren en plafonds. De latex wordt onder hoge druk zonder toevoeging van lucht gespoten, vandaar ook de term ‘ Airless ’. Wij spuiten altijd minimaal lagen waarbij er nauwelijks spuitnevel of ‘overspray’ ontstaat. Beweeg het airless spuitpistool evenwijdig aan het te spuiten oppervlak, zorg ervoor dat de afstand tot het te spuiten oppervlak gelijk blijft plusminus cm.


Airless latex spuiten

Handleiding voor het spuiten van grote. Voor een optimaal eindresultaat laat u dit natuurlijk doen door professionele latex spuiters. De Spuitconcurrent is al meer dan jaar de specialist voor uw verf- en spuitwerk. Vanuit onze vestiging in Aalsmeer bedienen we de gehele regio. Hoe groter het oppervlakte is des te goedkoper de mprijs van de latexspuiter zal worden.


U dient ook rap te werken: als u latex op vers stucwerk gaat spuiten , dan zal het vocht uit de latex zo snel daaruit worden onttrokken dat er een bont wolkeneffect ontstaat indien u niet de juiste slag van het spuiten onder de knie hebt. Voorspuiten met verdunde latex is dan ook een pre. Al met al dus een heel verhaal.


Airless latex spuiten

Steeds vaker wordt voor deze techniek gekozen, ook in Den Bosch en omgeving. Airless spuittechniek is het spuiten van wanden en plafonds met muurverf of latex. Het spuiten van latex geeft een veel gladder resultaat dan wanneer het plafond wordt afgewerkt met een verfroller. Dit spuitwerk kan worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste kleur. Na grondig afplakken, voorzien wij de muren en plafond van meerdere verflagen met de airless verfspuit, om deze van een nieuwe kleur te voorzien.


Wat zijn de voordelen van airless latex spuiten ? Bij latex spuiten is het belangrijk dat de ondergrond mooi egaal is afgewerkt, omdat oneffenheden zichtbaar blijven. Spuitklare wanden zijn mooi egaal en vrij van alle oneffenheden die anders zichtbaar blijven. Het is niet alleen belangrijk dat alle wanden schoon voor het latex spuiten van wanden, maar de ruimte moet ook stof- en vuilvrij zijn. Uw woning of bedrijf weer lekker fris al voor - de mwit of met een kleurtje!


Muren met latex spuiten gebeurt via Airless en Air-Assisted spuitapparatuur, zodat er nevelarm gespoten kan worden. De latex wordt gespoten onder druk die te regelen is, al dan niet met de ondersteuning van perslucht. Op deze pagina kunt u via de verschillende subcategorien de Airless Verfspuit vinden die u zoekt. Wij hebben heel veel airless apparatuur op voorraad en vandaag bestellen is bijna altijd morgen ontvangen!


Airless verfspuit technologie wordt om verschillende redenen gebruikt: 1. Klussenbedrijf Geen Punt biedt een nieuwe dienst aan het AIRLESS SPUITEN VAN LATEX. De latex wordt aangebracht met een professionele spuitinstallatie en dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van de latex. Met de airless spuitinstallatie kunnen we superstrak werk leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts