donderdag 26 januari 2017

Persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk interieuradvies? Onze deskundige interieuradviseurs helpen je graag! Maak een afspraak met onze deskundige interieuradviseurs! Zoek naar interieur advies op de nieuwe KensaQ.


PINTA - PERSOONLIJK INTERIEURADVIES. Het inrichten van je huis is spannend!

Alleen is het combineren van de juiste elementen en een persoonlijke stijl best lastig. Elk interieur begint met een mooi plaatje. Decorette helpt je aan dat interieurplaatje en geeft interieuradvies en inspiratie in de sfeer die precies bij jou past. Vaak kun je er met een kort interieuradvies nog wel iets van maken.


De kans is dan wel groot dat je alsnog veel nieuwe interieurartikelen moet kopen. Als je het vanaf het begin goed wilt aanpakken is een interieuradvies in de vorm van een interieurplan de beste optie. Het idee van een interieurplan is afgeleid van de woonprogramma’s als vtwonen. Als interieurstylist ben ik altijd opzoek naar creatieve oplossingen om jouw huis weer als een thuis aan te laten voelen.


Tijdens een persoonlijk gesprek wordt je gematcht met één van onze ontwerpers op basis van jouw specifieke woonwensen.

De professionele ontwerper geeft je een gericht advies voor jouw interieurvraag. Interieur inspiratie doet je op bij PINTA. Liever aan de slag met product- en kleurstalen in je eigen huis? Onze interieurontwerpers komen graag bij je thuis om je een compleet interieuradvies te geven. Als aanvulling op het interieuradvies aan huis kun je kiezen om een halve dag te gaan shoppen met jouw interieuradviseur.


Nadat je van Pinta jouw persoonlijk interieuradvies hebt gekregen is het mogelijk om de kamers in huis in te laten richten door de Pinta woninginrichter. Voor alle producten moet je waarschijnlijk naar of meer winkels, het wordt een hele zoektocht. Het maken van keuzes en het creëren van jouw thuis, kan soms lastig zijn. Goed advies maakt een groot verschil.


In het Eijerkamp Advies Atelier geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget. Daarnaast bespreken wij zaken als meubels, verlichting, stoffering, accessoires en groen styling. Onafhankelijk interieuradvies.


Het advies is onafhankelijk. Kijk dus gerust ook even naar de andere data. Creatieve en praktische oplossingen voor alle ruimtes van uw woning. Werkwijze persoonlijk interieuradvies Elke woonwens is anders en uniek.


Toch doorloop ik voor elk persoonlijk advies een aantal stappen om van jouw huis een plek te maken die echt bij je past. Dat kan, we bieden een aantal opties voor een los consult aan huis.

Het is ook mogelijk om een compleet ontwerp te maken en dat bij jou thuis te bespreken. Echt persoonlijk interieuradvies. Wil je daar meer over weten?


Wonen voor jou geeft persoonlijk interieuradvies voor woon- en kinderkamer. We zijn stylisten van de praktijk en vinden dat voor een nieuwe kamer heus niet alles altijd helemaal op de schop hoeft. Dus als er geen budget is voor een nieuwe vloer, of het kastje van grootmoeder per se een mooi plekje moet krijgen, begrijpen we dat heel goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts