donderdag 12 januari 2017

Karlsson klok groot

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit 2producten vanaf € 120. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ze zijn gemaakt in samenwerking met verschillende designers en interne specialisten waardoor er ieder seizoen weer nieuwe inspiratie is voor het maken van een nieuwe collectie.


Een super gave grote wandklok deze Maxiemus van Karlsson. De combatie van de gouden ran wijzers en strepen met de zwarte wijzerplaat geeft deze klok een luxe uitstraling.

De klok heeft een goudkleurige rand. Een stijlvolle klok welke past in een industrieel , modern of Scandinavisch interieur. Het vooraanzicht van de rand is smal, circa 5. Mooie modellen met een flink formaat, zodat de klok goed op zal vallen. Een opvallende keuze aan de muur, waarmee je altijd op de hoogte bent van de tijd.


Bekijk de hele grote wandklokken, die veel groter zijn dan de 50cm die je misschien gewend bent. Veel groter , om de klok een centraal onderdeel van de ruimte te maken. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Wij hebben ook een grote keuze uit landelijke grote klokken zoals de Gare du Nord en de klok Metaal Creme Ara. Deze klokken passen zeer goed in een landelijke inrichting. U kunt ook kiezen voor een Grote klok voor uw kantoor of fabriekshal, hierdoor kan iedereen van elke afstand goed zijn hoe laat het is en vooral wanneer pauze is.


Karlsson Wandklokken koop je eenvoudig online bij bol. Een tradtitionele wekker dus. De wijzers eisen alle aandacht op door hun zwevende effect. Wanneer is een klok groot hoor ik u denken.


Een grote klok staat prachtig op de muur in een huiskamer of kantoor. Grote klokken zijn al opvallend door hun grote en daarom hebben grote klokken vaak een eenvoudig uiterlijk. In deze klok is een slanke, stalen behuizing gecombineerd met een minimalistisch vormgegeven wijzerplaat. Deze wandklok is ontworpen met veel aandacht voor detail.


Dat is bijvoorbeeld te zien aan de wijzers, die ook allebei een andere kleur hebben. Vooral wandklokken voor in de woonkamer zijn bijzonder in trek. De woonkamer heeft doorgaans grote kale muren, waardoor een groot exemplaar aan de wan dan ook de perfecte keuze is. Dan is een digitale klok een uitstekende keuze.


Merken als Balance Time, Braun en Oregon Scientific bieden prachtige digitale wandklokken met een helder display, dat gemakkelijk af te lezen is. Bestel eenvoudig en snel op beslist. De combinatie zwart en koper is eenvoudig, maar geeft net dat beetje extra en is helemaal volgens de laatste.


Thuiswinkel Waarborg Gratis verzending Betaal Achteraf.

Het label gaat steeds weer op zoek naar uniek design, zodat je wandklok een stijlvolle eyecatcher kan vormen! In huis is het de kunst om een paar grote elementen te gebruiken, die veel aandacht trekken. Plaats liever één grote klok op een verder lege wan dan meerdere kleine accessoires.


Een groot element kan de ruimte optisch vergroten en zorgt op hetzelfde moment voor rust. Houten klokken staan mooi in ruimtes met meerdere houten elementen. Klok kopen Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur? Bekijk dan bij Blokker het gevarieerde assortiment aan wandklokken.


Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt. Ook voor een mooie tafelklok of een grote klok ben je bij Woonexpress aan het juiste adres. De meeste klokken van Woonexpress zijn een analoge klok , hierbij wordt het uurwerk aangedreven door een batterij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts