woensdag 25 januari 2017

Kussen tuinbank 150

Kussen tuinbank 150

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. De goedkoopste van Nederland!


Ook voor grotere tuinbanken hebben we bankkussens. De bankkussens zijn ook te combineren met mooie sierkussens om uw tuinbank echt helemaal af te maken. Voor een passend tuinbank kussen kunt u links in de maatbalk precies de maten ingeven.


De kussens voor uw tuinbank bepalen de uitstraling van het tuinmeubel. Met een tuinbank kussen maakt u uw tuinbankje pas echt helemaal af en tevens zorgt het kussen voor een verhoogd zitcomfort. Een tuinkussen zorgt ervoor dat u nét wat lekkerder in uw tuinbank zit. Het tuinbank kussen heeft de kleur taupe en staat prachtig op iedere bank met een breedte van 1tot 1centimeter.


Kussen tuinbank 150

Dit tuinbank kussen is gemaakt van een stof met vrolijke jaren print in peach, koraalrood en wit. In principe zijn de bankkussen bedoeld voor op het zitgedeelte van de bank. Echter, de kussen met bevestigingskoorden zijn op sommige banken ook prima in de rug te gebruiken. Zowel bij tuinbanken als bij loungebanken. Wilt u het kussen ook voor in de rug gebruiken, dan is het belangrijk om te kijken of het kussen ergens aan kan worden vast gemaakt.


Dit prachtige antraciet tuinbank kussen is geschikt voor iedere tuinbank met een lengte van 1– 1centimeter. Tuinbank kussen antraciet 1cm. Het tijdloze ontwerp van het kussen maakt het kussen geschikt voor jarenlang gebruik zonder dat het ontwerp u gaat vervelen. Soms zie je een foto met de kleur als achtergron rechtsonder in het plaatje is te zien dat het kussen bedoeld is voor een tuinbank.


Bestel aanbiedingen snel online. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Ruime aanbod verschillende modellen! Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling.


Met een tuinkussen in uw tuinbankje zit u nét wat lekkerder, daarnaast geeft het de tuinbank een gezellige en uitnodigende uitstraling. Maak uw tuinbank comfortabeler terwijl u ook een vleugje kleur toevoegt met dit tuinbankkussen! Met een universeel ontwerp past het kussen op elke tuinbank en past het bij elke buiteninrichting. Het kussen is gemaakt van 1 polyester en is behandeld om waterdicht te zijn.


Kussen tuinbank 150

De voordelen van tuinmeubelen. Dit antracietkleurige tuinbank kussen is echt met iedere houten of gekleurde tuinbank te combineren. Een tuinbank kussen in uw tuinbank zorgt nét voor dat extra beetje comfort. Een boek lezen, even bijkletsen en genieten van de spelende kinderen wordt allemaal wat leuker als u comfortabel zit.


Cartenza Uni Olefin vezels kenmerken zich door hun uitstekende weerstand tegen vocht. Slijtvast, kleurecht, gebruik binnen en buiten, fijn geweven. Stijlvol tuinbank kussen in een mooie rustige taupe kleur.


Kussen tuinbank 150

Met onze tuinbank kussens haal je naast zitcomfort ook een stuk sfeer in je tuin. Alleen beschikbaar in de winkel. Bovendien werkt een tuinkussen warmte-regulerend.


In de felle zon is een kussen vaak koeler dan uw tuinmeubelen, terwijl in de late avond een kussen voor extra warmte zorgt. Met tuinkussens geniet u daarom meer en langer van uw tuinmeubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts