vrijdag 20 januari 2017

Smart spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Meer dan miljoen auto onderdelen. Vind de geschikte onderdelen met je kenteken!


De Duo slimme spiegel kan sinds deze week besteld worden en moet in oktober worden geleverd. Je kan van alles tegenwoordig smart maken.

Ook de spiegels die wij kennen, krijgen nieuwe functionaliteiten bij. Spiegeltje , spiegeltje aan de wand… wie is de slimste spiegel van het land? Slimme spiegels staan op het punt om de retail-, horeca- en wellness-sector voorgoed te veranderen. Met één blik in de spiegel zien klanten voortaan alles wat ze moeten of wíllen weten.


Rust je smart mirror uit met special effects en je zorgt voor nog meer impact. Nieuw de smart spiegel infrarood voorzien van sfeer led verlichting, tij datum is voorzien van een prachtig design en is ontwikkeld voor in de badkamer of woonkamer. Deze infrarood verwarming in design uitvoering is simpel te monteren aan de wand met de bijgeleverde onzichtbare bevestigingsbeugel. Kijk daarnaast ook eens naar mijn blog met maandelijkse updates!


Vandaag besteld = morgen in huis Het grootste aanbod De snelste.

Koop en verkoop spiegel smart eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Smart Buitenspiegel bestellen? De Philips Hue Adore Mirror beschikt over ip4 waardoor deze speciaal in vochtige omgevingen als de badkamer gebruikt kan worden. De badkamerlamp met spiegel is spatwaterdicht. De ronde spiegel geeft licht via de buitenste ring en kan uiteraard bediend worden via de Hue-app, de ingebouwde dimmer of de MotionSensor van Philips. Verfraaien van uw huis met Spiegels.


Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Wir zeigen euch in unserem How To wie ihr günstig einen eigenen DIY Magic MIrror selber bauen könnt. Breed assortiment aan TOP merken.


Overtuigt u van onze prijzen en uitstekende dienstverlening. Wie zelf zo'n slimme spiegel wil bouwen, hoeft geen groot genie of nerd te zijn. SMART Buitenspiegel in OEM kwaliteit! Michael Teeuw heeft namelijk een open-source, modulair platform voor smart mirrors gebouwd.


Wie de instructies volgt, kan probleemloos een slimme spiegel installeren.

Ideaal dus om make-up aan te brengen. Ook onderaan de spiegel zit energiezuinige ledverlichting. Dit keer als sfeerschepper. Het indirecte licht op de wand resulteert in een zachte gloe voor extra gezelligheid.


Deze smart mirror is net zo verslavend als de Spiegel van Neregeb. We hebben al heel wat concepten van hetzelfde idee voorbij zien komen, maar deze smart mirror gaat eindelijk écht in productie. Wij kunnen van ieder merk flatscreen TV, ongeacht de afmetingen, een TV-Mirror maken. Met dochterondermemingen wereldwij Evervue-producten zijn over de hele wereld geïnstalleerd in hotels, resorts, en woningen.


Voor iedere flatscreen TV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts