donderdag 12 januari 2017

Elektrisch rolgordijn maken

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ga voor Sfeervolle raamdecoratie, altijd op maat gemaakt. Breedste Assortment in de Benelux.


Goedkoper Dan In De Winkel. Zo maak je zelf een elektrisch rolgordijn.

Elektrische rolgordijnen zijn vaak duur. En dat is jammer en niet nodig. Stel zelf uw set samen om uw rolgordijn elektrisch te maken.


In deze video zie je welke onderdelen je nodig hebt om zelf een elektrisch rol gordijn te maken. We gebruiken een Somfy rollup RTS motor met afstandsbediening en 12V voeding. Het elektrisch rolgordijn wordt standaard geleverd met onze voordelige maar kwalitatieve Profit Line batterijmotor, batterijhouder, batterijen, oplader en handzender.


De motor is niet zichtbaar. Deze is geplaatst binnen in de buis van het rolgordijn en lijkt dus op een regulier rolgordijn. Gewoon vanuit je bed je rolgordijn bedienen, klinkt dat niet heerlijk?

Dat kan dus tegenwoordig, door gebruik te maken met elektrisch bedienbare rolgordijnen. Je kunt gewoon blijven zitten of liggen zonder ook maar in de buurt te komen van de rolgordijnen. Smart Pro elektrische rolgordijnen op maat. Kies uit onze soorten gemotoriseerde rolgordijnen , elk met een unieke combinatie van technologie en stijl. Ontdek hieronder onze elektrische rolgordijnen en selecteer het rolgordijn dat het beste bij jouw levensstijl en woning past.


De rolgordijnen worden op maat gemaakt volgens de door jou doorgegeven afmetingen. Met deze BOFU ombouwset maak je ieder rolgordijn elektrisch en met onze domotica module kun je hem ook nog eens op afstand bedienen. Zo kun je onder andere het Ikea TUPPLUR verduisterend rolgordijn ombouwen.


Verhoog uw wooncomfort en maak eenvoudig uw rolluik, zonwering of gordijnen elektrisch ! Tumoco heeft voor u complete ombouwpakketten samengesteld waarmee u in een handomdraai uw rolluik, zonnescherm of gordijnen elektrisch maakt. Somfy motoren geven kracht aan je geautomatiseerde oplossing en worden geleverd met volledige garantie. Bekijk het volledige aanbod online.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Deze elektrische duo rolgordijnen geven een moderne look aan uw raamdecoratie. Je kunt nog kiezen uit een breed aanbod van elektrische rolgordijnen , vouwgordijnen, plissés en gordijnrails met Somfy motor. Nog steeds met gratis bezorging in België.


Ontdek nu ook onze stijlvolle nieuwe generatie HUNA rolgordijnen , inclusief app en Bluetooth bediening. Maar uiteraard bieden elektrische gordijnen meer voordelen, zo kunt u bijvoorbeeld de elektrische gordijnen met een tijdklok op vaste tijden open en dicht laten gaan.

Zo kunt u een ochtend scenario maken waarbij een paar gordijnen open gaan en een aantal gesloten blijven. Waarom kiezen voor elektrische rolgordijnen ? Een rolgordijn elektrisch bedienen, het kan! Er zijn rolgordijnen met een motor die de rolgordijnen op- en afrollen. U kunt deze elektrische rolgordijnen dan bedienen met een afstandsbediening of wandschakelaar of met een app of zelfs met uw stem. Met één druk op de knop het rolgordijn bedienen, dat is mogelijk met een elektrisch cassette rolgordijn verduisterend.


Het is erg geschikt voor mensen voor wie een hoge mate van comfort centraal staat, maar ook voor degenen die slecht ter been zijn. De volgende stap is om een schakelaar in Domoticz te maken , zodat het elektrisch rolgordijn bediend kan worden. Op basis van verschillende systemen kan je eender welk rolgordijn elektronisch aandrijven.


Lees meer over de verschillende mogelijkheden en de prijzen in dit artikel. Het gemak van elektrische rolgordijnen. Wil je meer gemak dan is een rolgordijn met elektrische bediening een goede keuze.


Rolgordijnen met elektrische bediening. Bij de stappen in het bestelproces kun je optioneel elektrische bediening toevoegen. Wil je zelf een elektrisch rolgordijn maken met een motor met ingebouwde batterij? Dan is deze kit een goede keuze.


De basis is de Somfy Sonesse RTS li-on wirefree motor met ingebouwde batterij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts