vrijdag 27 januari 2017

Gietijzeren toiletrolhouder

Gietijzeren toiletrolhouder

De actuele levertijd is: tot weken. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Bestel of kom langs in Tiel! Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.


Gietijzeren toiletrolhouder

Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Alle toiletrolhouders vind je op beslist. Gietijzeren rustieke toiletrolhouder.


Met deze robuuste gietijzeren WC rol houder kun je op stijlvolle wijze je wc-rolletje ophangen. Met de letters GWR wat een afkorting is van de Great Western Railway een spoorwegmaatschappij in het westen van Engeland. Vintage - gietijzeren - toiletrolhouder - gietijzer - toilet. Nieuwe antieke toiletrolhouder gemaakt van gietijzer. Home Products tagged “ toiletrolhouder ” toiletrolhouder.


Toiletrol eenvoudig te verwisselen. INFO Plaats in Winkelwagen. Het betreft een hangende toiletrolhouder die aan de muur bevestigd dient te worden. De houder is afgewerkt in een mat grijze kleur.


Clou staat garant voor kwaliteit en design. Bij poedercoaten wordt een product van een kleur voorzien door deze i. Deze toiletrolhouder is zonder klep en heeft een mat zwarte uitstraling. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Gietijzeren toiletrolhouder

Afmetingen: (b) x (h) x (l) cm. De toiletrol is heel makkelijk te vervangen, door het staafje even eruit te halen. Landelijke toiletrolhouder gietijzer wcrolhouder wit witte landelijk brocant.


Voor de prijs van €onderscheidt u uw kleine kamertje van alle anderen. De afmetingen van deze toiletrolhouder zijn 14. De wcrol is gemakkelijk te verwisselen. De bruinzwarte houder ziet er wat verweerd.


Gietijzeren toiletrolhouder

Mooie zware nostalgische toiletrolhouder , gietijzer, kleur bruin. Leveromvang: x toiletrolhouder gietijzer, bruin. Maten: breed x hoog x diep 8cm, gewicht circa 4gram.


Omschrijving: Nieuwe lijn, klassieke uitstraling: Brocante. De zwarte, gietijzeren look is weer helemaal in. Ook in de badkamer en het toilet. Haceka speelt hierop in met een traditionele lijn accessoires: Brocante. Gemaakt van licht en makkelijk te bevestigen materiaal maar met de robuuste uitstraling van zwaar, solide gietijzer.


Vergelijk het ruime assortiment van 1. Mooie muurdecoratie in de badkamer, de toiletrolhouder is voorzien van een stijlvolle set-match voor wc -papier. Kan in andere kleur worden geschilderd) toiletrolhouder , groen gietijzer. Eenvoudige gietijzeren toiletpapierhouder. Zware gietijzeren kandelaar met oor.


Sfeervol, stoer en sober in een landelijk interieur. Verkrijgbaar in het bruin en zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts