maandag 23 januari 2017

Behangcollectie

Bespaar tot wel via kiesproduct. Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. Maak je huis mooi met precies het goede behang! Ruime keuze uit standaard (glas)vliesbehang, renovlies en glasvezelbehang.


In alle kleuren en dessins.

Onze negen behangetjes die samen onze eerste behangcollectie vormen. Photowall presenteert een nieuwe designersamenwerking met Maison en lanceert een exclusieve behangcollectie voor kinderkamers. The Little Folk collectie is geïnspireerd op de natuur en de rijkdom van het Zuid-Afrikaanse landschap. Eenvoudig online bestellen.


Op zoek naar nieuw sfeervol behang voor aan de muur? KARWEI heeft alle soorten behang. Ga voor inspiratie naar de website en koop het behang online! HORNBACH is dé nummer voor al jouw projecten.

Decorette heeft een ruim assortiment Behang. Met de behangcollectie Vintage rules! Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken, zodat je. Het behang van deze collectie is bij Boer Staphorst te bestellen.


Online behang bestellen bij Behangwereld. Groot assortiment Snelle levering Scherpe prijzen Veilig betalen met iDeal Bezoek ook onze showroom! Want dat Eijffinger en RICE een goede match zijn was ons ook wel duidelijk.


We houden namelijk beiden van producten met een duidelijke signatuur. Niewe behangcollectie City Chic. Ontdek deze eigentijdse, verfijnde collectie en breng een sophisticate city chique look in je eigen interieur. Geïnspireerd op de charme van oude pakhuizen en het dynamische stadsleven komt deze collectie met een aantal prachtige artistieke dessins. Brooklyn Bridge is een stoere, maar ook uitdagende behangcollectie ! Behang wordt steeds meer gezien als een belangrijke interieuraccessoire.


Het bepaalt het gevoel en de uitstraling van een ruimte. Om deze reden hebben een aantal topdesigners hun horizon verbreed door een speciale behangcollectie te ontwikkelen.

Nederlandse topdesigners als Piet Hein Eek en Piet Boom hebben hun creativiteit de vrije loop gelaten. Indien uw artikel niet naar wens blijkt te zijn, dan kunt u binnen dagen na ontvangst of na afhaaldatum retourneren. De geretourneerde artikelen moeten in dezelfde. Maak een statement in huis met de bijzonder getextureerde behangcollectie van Rivièra Maison. Praxis: geheel vernieuwde behangcollectie Om mooi te behangen hoef je geen ervaren klusser te zijn.


Bekijk de collectie online. In de afgelopen jaren heeft vooral het snelle behangen met vliesbehang aan populariteit gewonnen. Vliesbehang is makkelijk te verwerken doordat je alleen de muur hoeft in te smeren met lijm en het behang direct op de muur plakt.


Binnenzonwering Versus gordijnen. Een revolutie in de branche: Toppoint introduceert Versus, een product waarbij sfeer en transparantie worden gecombineerd met de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts