maandag 23 januari 2017

Glasvezelbehang behangen

Vind een erkende behanger via Werkspot. Kies zelf je ideale vakman. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Glasvezelbehang van alle merken op beslist.


Breng het behang aan (tegen de loodlijn) in de natte lijmlaag. Plak de volgende baan stotend (=zonder overlap) aan de eerste baan.

Let op: de binnenzijde van de rol (gele streep) is de plakkant! Controleer met de waterpas of de baan goed loodrecht zit en druk het behang overal goed in de lijm. Als u behangers zoekt voor glasvezelbehang , renovlies behang , glasvliesbehang, glasweefselbehang of akoestisch behang. Uw muur behangen met glasvezelbehang. Als u uw muur op professionele manier wil behangen , met een sterk materiaal dat naadloos aansluit, overweeg dan eens glasvezelbehang.


Voor glasvezelbehang heeft u speciale lijm nodig. Deze lijm brengt u met een roller redelijk dik en evenredig aan op de muur. Het is aan te raden de roller op een verfstok te plaatsen, zodat u goed overzicht kunt houden over uw werk en snel te werk kunt gaan.

Wanneer je de wanden van je huis wilt behangen kun je overwegen om voor glasvezelbehang te kiezen. Het is sterk, makkelijk over te schilderen, slijtvast, ontvlamt niet makkelijk en is geschikt voor mensen met allergieën. Helaas, behangen is niet mogelijk. Hierna kan je opnieuw behangen.


Gipsplaten erover heen plaatsen en dan behangen (mits dit kan ivm ruimte). Schroten plaatsen (hout of kunststof). En behangen is heel gemakkelijk: je smeert gewoon de wand in met speciale lijm voor glasweefselbehang en daar plak je de strook behang op. Natuurlijk heeft Praxis ook deze speciale behanglijm en goede behangkwasten voor je. Net als verschillende soorten behang van glasvezel.


Wanneer je het glasvezelbehang voornamelijk heeft aangebracht om je muur te beschermen dan is kun je er gewoon overheen behangen. Je kunt er echter ook over heen schilderen. De structuur van het glasvezelbehang blijft dan gewoon behouden. Glasweefselbehang is enorm sterk behang en speciaal ontwikkeld voor wanden die de nodige bescherming kunnen gebruiken. KARWEI heeft veel soorten behang , waaronder ook glasweefselbehang in verschillende structuren.


Bekijk het stappenplan en ontdek hoe je eenvoudig het glasweefselbehang kunt aanbrengen. Het behang werkt scheuroverbruggen is sterk en erg brandveilig. Wij gebruiken uitsluitend 2grams glasvezelbehang , dit behoort tot het topsegment van de markt.

Je legt dan een nieuwe laag plaksel op het behang wat zorgt voor een effen muur die geen last heeft van putjes of vlekken. Kijk wel steeds of het glasvezelbehang stevig vast hangt en gebruik een kwalitatief product om te plakken of bezetten zoals Polyfilla Wandglad. In deze aflevering krijg je namelijk te zien hoe ik de glasvezelbehang verwijder en ook krijg je te zien hoe ik het weer helemaal netjes maak. Trek een loodlijn op de muur en breng het papier hierlangs aan.


Is de muur niet perfect recht, zorg er dan voor dat je als je de loodlijn hebt aangebracht de afstand van de hoek tot de loodlijn nergens groter is dan de breedte van het behang. Je snijdt beter wat glasvezelbehang weg, dan dat je stukjes moet bijplakken. U hoeft daarvoor alleen maar ons stappenplan te volgen om tot het mooiste resultaat te komen. Als u kunt behangen , dan is ook glasvliesbehang aanbrengen een fluitje van een cent.


Heeft u geen ervaring met behangen , dan zult u toch blij verrast zijn met het gemak van deze klus. U kunt gewoon de muur insmeren met behanglijm speciaal voor glasvezelbehang en vervolgens de stroken tegen de muur aan plakken. Voor een mooi eindresultaat is het belangrijk om de stroken stevig tegen de muur aan te drukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts