vrijdag 13 januari 2017

Gordijnen helmond

Boek eenvoudig online een afspraak bij jou thuis! Onze adviseur komt vrijblijvend opmeten. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Bij Jouw binnenhuisadviseur vind je het. Onze ruime collectie gordijnen bevat onder andere gordijnen van onze A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger, maar ook gordijnen van ons private label, NL Label.


Kom naar StijlCo, jouw binnenhuisadviseur in de regio Helmond , Deurne en Gemert, om je te laten adviseren over de geschikte gordijnen voor jouw. Wat voor gordijn je ook zoekt, wij helpen je de juiste keuze te maken. In onze uitgebreide winkel in Helmond vind je een zeer ruim aanbod aan Toppoint gordijnen.

Met deskundig advies en verrassende suggesties staan onze mensen staan voor je klaar waarbij we altijd rekening houden met jouw woonwensen en interieur. Ze zorgen voor geborgenheid en geven de ruimte een warme uitstraling. Gordijnen zijn nog altijd de echte sfeermakers in huis. Komt u eens kijken naar onze prachtige nieuwe collectie vitrages en inbetweens, maar ook sfeervolle overgordijnstoffen. Er zit vast en zeker iets voor u tussen.


Groot assortiment bij De Greef stoffen in Helmond. Wij hebben voor u de laatste mode op het gebied van gordijnen , binnenzonwering, buitenzonwering en vloerbedekking. In onze ruime, geheel vernieuwde showroom heeft u keuze uit veel verschillende merken, producten en stijlen in meerdere prijsklassen.


Van klassiek tot modern, voor huiskamer, kinderkamer of kantoor. Onze winkel in Helmond heeft een groot assortiment tapijt, vloeren, gordijnen , zonwering en karpetten met diverse acties en aanbiedingen. Stoffen voor zelfmaak-mode, hobby, decoratie, carnaval en huisaankleding.


Op onze afdeling fournituren bieden wij naaigaren, bandjes, lintjes en knopen, maar ook. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding!

De Greef Stoffen in Helmond , Venray en Horst hebben een ruim assortiment aan gordijnstoffen, meubelstoffen, modestoffen, feeststoffen, carnavalskleding en breiwol. Wij komen ze bij jou thuis opmeten en ophangen. Bij jou thuis opgemeten en opgehangen.


Wij zijn een uiterst modern gordijnenatelier waar u terecht kunt voor confectie van alle soorten gordijnen , vitrages, draperieën en embrasses. Uw tevredenheid is ons doel en daarom leveren wij werk van hoge kwaliteit, voor een zeer betaalbare prijs en met een korte levertijd. Alle werkzaamheden worden in Helmond uitgevoerd in ons nieuwe atelier. Daarnaast zijn gordijnen belangrijk bij de inrichten van jouw huis. Ze zijn er niets voor niets in alle soorten en maten.


StijlCo is de specialist op het gebied van woningtextiel in de regio Helmond , Deurne en Gemert. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Gratis uur interieuradvies! Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens.


Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts