woensdag 18 januari 2017

Behang koe

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Little Ones Koe is gemaakt van vliesbehang. Het vlies zorgt ervoor dat het fotobehang sterker is dan normaal papieren behang.


De lijm kan aan de muur aangebracht worden. Zonder enige wachttijd kun je het behang aanbrengen aan de muur, wat veel tijd en werk scheelt.

Bij ons vind je behang en canvasprints die perfect bij je passen. Met passie en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat jij je eigen persoonlijkheid in je huis kunt gieten. Op deze foto staan de koeien netjes op een rijtje. Een witte, een bruine, de enige die ontbreekt is de zwart-wit koe.


Is die nog lekker aan het rondrennen terwijl de rest poseert voor de foto? Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Vul hier onder de breedte en hoogte van uw muur in.


Je ziet direct de prijs en zo bestel je eenvoudig je behang op maat!

Met het Koe fotobehang maak je je interieur echt compleet! Gratis verzending vanaf euro! Fotobehang Koe - Bij Nikkel-art.


Zwart-Wit fotobehang van een koe die je vanaf de muur aankijkt. Deze grote foto voor aan de wand zorgt voor een stijlvolle muurdecoratie door de combinatie van de mist in het weilan de blik van de koe en de uitvoering in zwart. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang ,. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Op zoek naar trendy fotobehang? De bezorging is altijd snel en gratis. Geen paard in de gang, maar een koe op de muur! Echt een topper, dit behang ! Koe achter een hek Bekijk dit product.


Fuuny koe met lang haar op zijn. Highland Cow met vreemde hoorns Bekijk dit product. Het fotobehang bestaat uit zes panelen die per stuk aan de muur gevestigd kunnen worden.

De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins.


Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Tweemaal Koe speciaal in de wei van Hendrik-Jan Kornelis Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang. Vind de beste selectie behang koeien fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit behang koeien voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Nieuwsgierige koe in de stal van Walter Frisart Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang , op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.


Een super scherpe foto van een roodbonte koe geprint op behang. Koeienhuid roodbonte koe op fotobehang. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang.


Tip: het patroon van dit behang bestaat uit blokken van 2cm. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop.


Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts