dinsdag 17 januari 2017

Meubels grey wash

Meubels grey wash

Meubels voor de laagste prijs. Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Ook nog je eigen meubels maken met grey wash hout?


Meubels grey wash

Na het aanbrengen van de grey wash op het hout is het nog leuker om deze houten planken om te vormen tot een compleet meubel. Middels de juiste bouwtekening is dit mogelijk, welke jij kan vinden in mijn bouwtekeningenpakket. Werk altijd in kleine stukken, bijvoorbeeld plank voor plank, of bij meubels onderdeel voor onderdeel (zijkant, deurtje, bovenbla etc.).


Werk niet te zuinig en breng de wash niet te dun aan om aanzetten te voorkomen. Uw meubels met een grey wash of white wash look is prachtig! Volg ons stappenplan om grey wash of white wash op uw meubels aan te brengen. Nu vraag ik me af… weet iemand of je het ook zou kunnen aflakken? Natural Wood Badmeubel 60cm hangend model massief hout Grey Wash Afmetingen: 60x46x60cm Specificaties van dit badmeubel - Hangende onderbouwkast met lade - Wastafel - Bevestigingsmaterialen - Massief hout - Grey Wash - of kraangat Sfeervol klein badmeubel voor diegene die het met minder ruimte moet doen.


Bekijk alles met grey wash ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Steigerhout grey wash ideaal voor meubels. Deze zijdeglanzende beits is transparant, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft.


De beits op waterbasis droogt snel en is reukarm. TV- meubel met een stoere en krachtige uitstralingHet woonprogramma Stilio is een woonprogramma met een stoere en krachtige uitstraling. Het is op ambachtelijke wijze. Hoe breng je een wash aan? Breng de wash overvloedig aan met een spalter en veeg eventueel overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf.


Niet te zuinig aanbrengen om aanzetten te voorkomen. Deze beits geeft het steigerhout dezelfde grijze gloe terwijl de natuurlijke nerven en noesten gewoon zichtbaar blijven. Grey wash is dan een mooie oplossing.


Zo krijgt uw steigerhouten meubel een authentieke en doorleefde uitstraling! Geschreven bij Cetabever Tuinmeubelbeits - Grey Wash - liter. Uitstekende beits, dekt goed en beschermd het hout prima. Ik heb het gebruikt om (vurenhout) steigerhout meubels te beschermen en een grey wash uitstraling te geven.


Meubels grey wash

Deze zijn nu blank van kleur, onbewerkt en ik wil deze omtoveren in een lichte grijze wassing. Salontafel Julie is een set bestaande uit ronde tafels waarvan de mangohouten tafelbladen zijn afgewerkt met een mooie grey wash. Omdat je twee tafels hebt, kun je spelen met verschillende opstellingen in je woonkamer en raak je nooit uitgekeken op salontafel Julie. Wij verkopen verschillende producten waarmee u een meubelstuk of houten vloer een Grey Wash uitstraling kunt geven.


We zullen hieronder deze producten nader toelichten: Kalkwas Grijs Kalkwas Grijs is de grijze variant van het populaire Kalkwas Wit, wat vaak gebruikt wordt voor verkrijgen van een white wash uitstraling. Toont alle 1resultaten. Indien het om massief houten meubels gaat, kunnen deze nog altijd met een beits, olie, was of bepaalde lak behandelt worden zodat de meubels donkerder worden!


De KARWEI binnenbeits interieur grey wash transparant 2ml is ideaal voor het langdurig beschermen van houten meubels binnenshuis. Indien u de meubelen al donker laat maken, is dit ontzettend veel werk om ze weer licht te krijgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts