woensdag 11 januari 2017

Moderne gashaard

Gesloten gashaarden en houthaarden. Perfectie in design, techniek en prestaties! Vergelijk alle online deals makkelijk en snel op beslist. Kamers vrij in Moderne Hotel.


Moderne gashaarden zijn er in allerlei verschillende soorten en maten.

Van groot en klein en als front-, hoek- en driezijdige haard. Ook is er een verschil tussen inbouw en vrijstaande gashaarden. Hieronder kunt u een greep uit het assortiment moderne gashaarden bekijken van HaardenStore.


We hebben deze gashaard geplaatst in een mooie en sfeervolle vrijstaande woning in de Helmondse wijk Brandevoort. Met een vermogen tot 8kW, een dubbele brander, EcoWave en eventuele bediening via de gratis app voor iOS en Androi is deze gashaard een prachtige sfeerverwarmer. Inbouw gashaarden zijn zeer gebruiksvriendelijk.


Veel moderne gashaarden kunnen geleverd worden met afstandsbediening.

Een moderne gashaard werk op een zogenaamd open of gesloten systeem. Een open systeem haalt de zuurstof voor verbranding uit de ruimte zelf. Bij een moderne gashaard met gesloten systeem wordt deze zuurstof van buiten gehaald.


Erg stijlvol in elke kamer. Helex is al ruim jaar actief in het ontwikkelen en fabriceren van gashaarden. Doordat wij onze gashaarden zelf produceren, kunnen wij altijd inspelen op de laatste trends. Dat is onder andere terug te zien in het design van onze gashaarden.


Een gashaard in huis zorgt voor een aangename sfeer. Heel het jaar door heeft u plezier van een gashaard. Sfeervolle inbouw gashaard met tweezijdig aanzicht Deze haard zorgt voor een sfeervolle ambiance in jouw woning.


Met tweezijdig glas, zodat u mooi zicht heeft op het vlammenspel. Design haarden geven uw woning karakter en vormen het kloppend hart van uw interieur. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel wegens de heerlijke warmte die ze geven. U kunt kiezen voor een houthaard of gashaard en behalve inbouwhaarden zijn er ook vrijstaande designhaarden. Je kan ze de look geven van een traditioneel haardvuur maar ook stenen worden vaak gekozen voor een moderne toets.


Gashaard : prijzen en inspiratie.

Informatie en prijzen kan je aanvragen via ons online aanvraagformulier. Klik hier voor meer informatie. De meeste moderne (gesloten) gashaarden bieden een uitstekend rendement van rond de.


Over het algemeen worden gashaarden verkocht met realistische houtstammensets. Met de afstandsbediening zet u een gashaard meteen op de juiste stand. Bekijk meer ideeën over Haar Modern en Kachels. Houtkachels Voor een moderne gashaard kunt u terecht bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman.


Doordat wij garant staan voor een uitgekiende productenlijn, gedegen vakkennis aan de dag leggen en ruime ervaring hebben, zijn wij een bekende naam geworden in de branche. Deze strak en minimalistisch ogende gashaard Larix van Wanders kan zowel op een voet als hangend geplaatst worden. Het zicht op het vlammenspel is dankzij de ruit, die uit één stuk is, fantastisch.


Zet de Larix centraal in de kamer neer, of hang hem op een muur waar je hem goed kan zien. Deze eyecatcher is uitgevoerd met de nieuwste technieken! Vind je ideale gashaard die perfect in je interieur past. Ontdek elke zaterdag innovatieve brandende haarden in onze toonzaal in De Pinte.


Het afbouwen van het gebruik van gas zal geleidelijk plaatsvinden. Mocht de gemeente uw woning gaan overzetten op bijvoorbeeld elektriciteit, dan is uw gashaard altijd aan te passen naar bijvoorbeeld propaangas. Onze gashaarden zijn gereed voor een duurzame toekomst. Kachels en haarden die garant staan voor betrouwbaarhei efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak? Onze haarden brengen niet alleen sfeer in de ruimte, maar ze zorgen ook voor een lekker warme kamer.


M-Design produceert verschillende types haarden zoals gashaarden , inbouwkachels en centrale haarden. De gashaard is een modern alternatief voor de vervuilende kachel. Want met een gashaard haalt u duurzame warmte, charme en design in huis. Of u nu kiest voor een moderne inbouw gashaard of vintage sfeerhaar elk van onze modellen biedt u een hoog rendement en een uitstraling die uw interieur extra karakter geeft.


Naast onze gashaarden bieden wij ook schouwen aan. Wilt u een klassieke schouw met rijkelijk versierde elementen? Of past een moderne , strakke schouw beter bij uw interieur?


Onze adviseur kan u precies vertellen welke schouw goed te combineren is met uw (inbouw) gashaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts