dinsdag 24 januari 2017

Oliefris gebruiksaanwijzing

Voegt geen grijze pigment aan de vloer toe is enkel en alleen voor onderhoud. Oliefris startset gebruiksaanwijzing. Dit product is geschikt voor zowel plaatselijk als totaal onderhoud.


Breng met een doek een dunne en egale laag onderhoudsolie aan. OLIEFRIS NAVULLING GEBRUIKSAANWIJZING. Eerst trekker van de verstuiver bewegen (zodat aanwezig vocht verwijderd wordt) daarna verstuiver op de fles schroeven. Zorg ervoor dat voor het behandelen van uw vloer het oppervlak stof vrij is. Dit kunt u doen met een statische wisdoek.


Deze onderhoudsolie voegt geen kleurpigment aan de vloer toe maar is enkel en alleen voor de verzorging van uw vloer. Het geeft uw vloer een volle uitstraling. LET OP: Voordat u begint altijd ter plaatse een proefstuk zetten.


Oliefris gebruiksaanwijzing

Correct gebruik en het wisselend looizuurgehalte in eikenhout vallen buiten onze invloedsfeer. Al meer dan jaar adviseur voor de professionele parketlegger. Snelle leveringverzending! Thuja OlieEigenschappen Thuja olieFris en.


Schoonmaken koop je eenvoudig online bij bol. Deze merken zijn erg bekend in de vloer onderhoud wereld en daar worden perfecte resultaten mee geboekt. Neem bijvoorbeeld een product als Bona Houten Vloer Reiniger. Voor de uitstraling en de sfeer van uw woning, is de basis van uw interieur de vloerbedekking.


Woca Natuurzeep is een natuurlijke reiniger voor vloeren die behandeld zijn met Woca olie. Gebruiksaanwijzing Eukula onderhoudsolie is bedoeld voor het. De zeep reinigt, voedt en beschermt uw vloer. Het laat een zeepfilm achter. Product niet gebruiken zonder de volledige gebruiksaanwijzing en de technische fiche te raadplegen.


TECHNISCHE FICHE RAADPLEGEN - DOWNLOADEN Dr. Rubio Monocoat Varnish is een houtvernis op basis van een watergedragen polyurethaan. Het product wordt ofwel rechtstreeks op het hout aangebracht, of als extra.


Flacon krachtig schudden voor gebruik. Afnemen met een droge, pluisvrije doek, geen microvezel gebruiken. Intensiefreiniger wordt ook gebruikt vó. Let op dat het niet indroogt.


Bij hardnekkige vervuiling indien nodig de behandeling herhalen. Blue Dolphin Hout Ontgrijzer. Nu ga ik dat zelf doen, en ik hoop zo een trend te zetten!


Want ik vind het erg jammer dat parketteurs goede producten, en niet alleen die van Kerakoll SLC, als slecht bestempelen omdat ze de gebruiksaanwijzing niet goed lezen en ze daarom verkeerd aanbrengen. Maak de vloer verder schoon met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts