dinsdag 17 januari 2017

Epifanes kleurenwaaier

Epifanes kleurenwaaier

Meubels voor de laagste prijs. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Ga direct naar de kleurensimulator. LET OP: De online afgebeelde kleuren benaderen slechts de werkelijke kleur.


Epifanes kleurenwaaier

Bij bestellingen tussen 3kg en 19kg geldt er een lager verzendtarief. We verkopen duizenden produkten en hebben graag dat onze klanten nog even verder kijken op de site om aan een gewicht van 3kg te komen. Vorige Artikel van Volgende. Aantal Voeg toe aan winkelwagen. Epifanes jachtlakken en verven.


Daarnaast is de prijs scherp, u krijgt zeker waar voor uw geld. U behandelt hiermee hout, staal, aluminium, polyester en bestaande 1-component verflagen. Let op, bij op kleur maken heeft u ongeveer een levertijd van werkdagen. Is jouw woning ook toe aan een nieuw kleurtje en ben je op zoek naar inspiratie? Optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehou zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid.


Epifanes kleurenwaaier

Voor verschillende merken verf kunt je gebruik maken van verschillende kleurenwaaiers. Hoogglanzende, slijtvaste eencomponent aflak op basis van luchtdrogende urethaanhars en lichtechte pigmenten. Overige kleuren (RAL) op aanvraag. Sluiten sterren gebaseerd op beoordelingen. Er zijn nog geen beoordelingen.


Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. Systeemopbouw Voor langdurig glansbehoud dient ca. Poly-urethane Jachtlak droge laagdikte aangebracht te worden. Dit komt overeen met lagen (lagen met de roller).


Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:besteld de volgende werkdag in huis! Neem Contact op met ons voor meer informatie over de kleuren en eventuele stalen. Onderhoud van bestaande component aflakken, ongeacht welk merk. Met alle kleuren leverbaar in de standaard bootlak, de mono-urethane, poly-urethane bootlakken.


Voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Harde eencomponent jachtlak. Het rendement is afhankelijk van de applicatiemethode, omstandigheden tijdens de applicatie, kwaliteit van de ondergrond en de vorm van.


Na uur schuren met droog schuurpapier P220. Om zeker te zijn van het selecteren van de juiste RAL-kleur, is het het beste om een fysieke RAL- kleurenwaaier te gebruiken. Als aanbieder van de officiële RAL-kleurenproducten verkopen wij zowel de RAL Kals RAL Kkleurenwaaier. De RAL Kis verkrijgbaar in versies: semi-mat en glanzend.


Zeer hoogglanzende, ééncomponent klassieke jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. Lange aanzettijd en optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, langdurig glansbehou zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Kras-, stoot-en slijtvast en zeer goed weer- en waterbestendig. Door het ingebouwde UV filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring.


Epifanes kleurenwaaier

Zowel bruikbaar op nieuw, niet werkend hout als op bestaande lak als afwerking en onderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts