donderdag 12 januari 2017

Folie autoraam

Folie autoraam

Zoek naar auto ruit op de nieuwe KensaQ. Vind gebruikte Autoruit gratis en snel via Onderdelenzoeker. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken.


Door het blinderen van uw autoruiten met zonwerende folie , houdt u UV straling tegen. Zo blijft uw interieur langer mooi. Door de folie wordt uw auto sneller warm of koel. Hiermee bespaart u brandstof en verlengt u de levensduur van uw airco en verwarming. Ten tweede biedt getint autoraamfolie meer privacy.


Ten derde verlagen tintfolies de inbraak gevoeligheid van de auto. Je kunt je ramen bij gespecialiseerde bedrijven laten blinderen, maar je kunt ook gewoon zelf aan slag gaan met onze speciale kant en klare autoraam folie. Het is goedkoop en heeft hetzelfde effect! Bij Luna Glass Tinting bent u aan het goede adres voor het tinten en blinderen van uw autoramen. Tevens voorzien we altijd in betrouwbaar advies op maat!


Folie autoraam

Deze raamfolie brengt u aan de binnenkant van uw autoruiten aan. Anti-inbraakfolie is een transparante raamfolie. Bij het geval van een gebroken ruit zal het interieur van uw auto glasvrij blijven. Auto raamfolie Goedkoop uw autoramen beplakken met auto raamfolie? Wij verkopen Suntek raamfolie met een breedte van 76cm in diverse percentages.


Laat je inspireren op onze website! Uw wagen bevindt zich bij Ruben’s Car Folies in goede handen, in alle zekerhei. The place to Be voor Tinten van autoruiten en achterlichten. Een van de nog weinige eerlijk mensen in ons land ! Het materiaal is onbreekbaar, de panelen kunnen bij de montage worden gebogen. De montage wordt gedaan in minuten en het kan - in tegenstelling tot raamfolie - eenvoudig weer worden verwijderd.


Wanneer u op zoek bent naar een geschikte folie voor de ramen van uw eigen auto, dan bent u bij zonwerendefolie. Autoraam folie U kent het vast wel, de getinte ruiten binnen het luxe segment auto’s en taxi’s. Autoraamfolie is een kwalitatieve folie die uit meerdere lagen bestaat die op de ruit van de auto aan de binnenkant wordt geplakt.


Voor het monteren van autoraamfolie bestaan er verschillende methodes. Bij De Ramentinter kiezen we voor de enige juiste werkwijze. Allereerst monteren wij de folie in een stofvrije ruimte.


Folie autoraam

Bij oudere voertuigen worden alleen eisen gesteld aan de voorruit. De autoraam folie kan makkelijk schoongemaakt worden met water en een beetje huishoud azijn. Pas wel op voor bijvoorbeeld zandkorrels of gereedschappen met scherpe randjes want dan kan de folie beschadigd raken. Ook is het beter geen scherpe of agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken.


Autoruiten blinderen en tinten volgens Nederlandse wetgeving. Folies van kwaliteit in verschillende tinten: 5-. Met keurmerk en levenslange garantie.


Folie autoraam

Het blijkt dat bijna alle autoruiten in de fabriek al een coating hebben gekregen. De lichtdoorlatendheid vermindert hierdoor nog meer. Spuit wat van de (als het goed is) meegeleverde bevestigingsvloeistof op de buitenkant van de autoruit in kwestie. Plak hier de folie op, van boven naar beneden.


Zorg hierbij voor wat spanning op de folie , zodat hij strak op de ruit komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts