vrijdag 13 januari 2017

Losse kunststof lamellen

Bestel kunststof lamellen eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online!

Geschikt Voor Grote Ramen. Kunststof lamellen zonder rails op maat gemaakt. Moderne lamellen materialen Onze losse kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in de nieuwste moderne kunststof kleuren en dessins.


Of u nu een standaar gebogen, aluminium of kunststof lamel voor de huiskamer zoekt, we bieden project kwaliteit voor lage bouwmarkt prijzen. Daarnaast staan lamellen elegant en geven ze het interieur een tijdloze aanblik. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit. Lamellen van kunststof zijn erg geliefd. Het kunststof materiaal is brandvertragend en kleurvast.


Door het waterbestendige materiaal is het gemakkelijk te reinigen en biedt het een antibacterieële bescherming.

In ons assortiment vindt u vele kleuren en dessins. Deze kunststof lamel is geschikt voor hoge raampartijen. In een handomdraai bepaalt u de gewenste lichtinval. Als de lamellen volledig gesloten zijn, bieden deze complete privacy. Kan ik ook losse lamellen bestellen?


Jazeker, u kunt bij Rolgordijnwinkel. Hoe bestel ik losse lamellen ? Zo kunt u thuis bepalen welke kleur het beste past binnen uw interieur. Heeft u de gewenste kleur geselecteerd? In onze collectie vind je zowel stoffen als kunststof lamellen.


Daarom zijn stoffen lamellen een populaire keuze voor mensen die van een rustieke of huiselijke stijl houden. Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine. Help” op de geselecteerde opties. U heeft al een lamellen rails aan het plafond hangen en wil graag de lamellen vervangen. Specialistisch advies nodig?


Ontdek ons ruime assortiment! Eenvoudig online bestellen. Verticale lamellen zijn er in diverse uitvoeringen, met als belangrijkste verschil het materiaal.

Eén van de mogelijkheden waar je je graag mee kennis laten maken zijn de kunststof lamellen. Tegelijkertijd is er altijd sprake van hard licht, dat natuurlijk weinig sfeervolle kenmerken heeft. Met verticale lamellen pvc kunt u door het veranderen van de stand van de lamellen de ruimte van een prachtig zacht licht voorzien. Wanneer u dit wenst, is het belangrijk om de lamellen niet in zijn geheel open te zetten.


Onze kunststof verticale lamellen zijn tijdloos en staan bekend om hun functionaliteit. Ze zijn ideaal voor het reguleren van licht en zorgen voor privacy. Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt. JYSK heeft een ruim assortiment met praktische lamellen in de kleuren zwart en wit.


Daarnaast vind je in ons assortiment lamellen die lichtdoorlatend of lamellen die verduisterend werken. Voor als u al een lamellen rails heeft maar uw lamellen aan vervanging toe zijn. Losse kunststof lamellen , zonder rails.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts