dinsdag 31 januari 2017

Blinden horloge

Blinden horloge

Sprekende horloges voor slechtzienden en blinden. Horloges voor Blinden en Slechtzienden online kopen. Er zijn zowel Spraakhorloges, Braillehorloges, als Slechtziend horloges beschikbaar. Speciaal voor mensen met een.


Worldwide Vision biedt een ruim assortiment aan horloges voor blinden en slechtzienden. Ons assortiment horloges bestaat uit slechtziende. Diverse slechtzienden horloges voor zowel heren als dames. Zowel braillehorloges als slechtzienden horloges met extra contrast en grote cijfers.


Ik heb vroeger een blindenhorloge van Seiko gehad. Die maakte ze kennelijk ook (zal niet). Klepje met glaasje brak af en toen…in de prullenbak weg.


Uitgebreid assortiment Nederlands sprekende horloges voor dames en heren. U vindt hier diverse seniorenklokken. Van kalenderklokken tot digitale klokken met datum en van sprekende klokken tot klokken met dagdeel aanduiding. De Alto-gsm is een sprekende gsm voor slechtzienden en blinden.


Dit toestel met spraak bezit o. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Horloge met voelbare aanduidingen Uniek en innovatief ontwerp waarbij de kleine en grote wijzer vervangen zijn door kogeltjes die in geleidebanen draaien. Blindenhorloge - Gewoon horloge van goede grootte, waarop de blinde met zijn vingertop den wijzerstand betast. Daarom stevige wijzers en solide, gemakkelijk te openen, liefst geheel metalen deksel.


Op de plaats der uurcijfers een duidelijk voelbare reliëfpunt. De verschillende systemen vertoonen slechts geringe afwijkingen. Hierbij bied ik mijn vintage Raketa blindehorloge aan. Handopwinding - verguld - zonder accessoires. Het aanbod van technologische innovaties gericht op blinden en slechtzienden groeit.


Welk van deze digitale oplossingen zijn veelbeloven volgens experts? Een Amerikaan heeft een uniek horloge ontworpen. De tijd wordt in braille weergegeven op een originele wijze. Vind de beste selectie sprekend horloge voor blinden fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit sprekend horloge voor blinden voor de dutch.


Blinden horloge

U krijgt standaard onze weken niet goed geld terug garantie. Dit Nederlands sprekend horloge van Low Vision Design is speciaal ontwikkeld voor blinden en slechtzienden en spreekt duidelijk de tijd uit. De ontwerper is Hungsoo Kim. Hij raakte zich bewust van de problemen die visueel gehandicapten hebben met tijd toen hij tijdens een college door een medestudent werd gevraagd hoe laat het was.


Info over nederlands sprekend horloge. Resultaten van zoekmachines! Dit horloge heeft een wijzerplaat met puntenindicatie.


Blinden horloge

Klep met glas is eenvoudig open te maken zodat de tijd afgetast kan worden. Stalen uitvoering met zwart lederen band. Dit hippe horloges is ontwikkeld door Brad Snyder, zwemmer op de Paralympische spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts