maandag 26 september 2016

Rose horloge oozoo

Appartement in Santa Eulalia, Ibiza. Vind nu je volgende vakantie. Bekijk specs én de beste prijzen voor Oozoo Horloges op Vergelijk. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand.


Rose horloge oozoo

Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Brandfield is officieel dealer van OOZOO horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw OOZOO horloge op een werkdag of zondag voor 23:uur, dan wordt deze de volgende dag. OOZOO timepieces are fashion items in every sense of the word.


OOZOO does not follow trends, it sets trends. Fashion comes in first place, but obviously its just as important to display the right time. All straps are high quality genuine leather.


Elegant en fraai OOZOO horloge met stalen, zwarte kast van mm. De zwarte, bewerkte wijzerplaat is voorzien van rosékleurige index en wijzers. De lederen, zwarte horlogeband sluit door middel van een gespsluiting. Stoer vormgegeven OOZOO horloge met rosékleurige,stalen kast en milanese horlogeband. De kast is voorzien van een taupe wijzerplaat waarop zilverkleurige index en wijzers.


De zilverkleurige, stalen mesh horlogeband sluit door middel van een klepsluiting. OOZOO Timepieces collection - OOZOO In order to provide you with the best possible service, this website uses cookies. If you want to use a properly functioning website, you must agree to this. NL Gratis verzending dagen bedenktijd Officiële dealer jaar garantie! OOZOO horloges zijn als trendy modeaccessoire razend populair bij vrouwen en vooral jonge vrouwen.


Rose horloge oozoo

OOZOO gaat met de laatste trends mee en wisselt regelmatig van collectie. Het merk combineert volgens eigen zeggen het belang van trends en van tijd. De verschillende collecties van OOZOO volgen geen trends, maar zetten ze juist! Daarom spreekt OOZOO een breed publiek aan en heeft het merk horloges voor iedereen. Bij OOZOO geldt echt: voor ieder wat wils!


OOZOO biedt niet alleen dameshorloges, maar ook herenhorloges en horloges voor kinderen. Liebevoll zusammengestellte Blumengeschenke für jeden Anlass mit 7-Tage-Frische-Garantie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Specialistisch advies nodig? Mooi horloge uit de Vintage serie van OOZOO.


Rose horloge oozoo

Het horloge is gemaakt van de beste materialen. Het uurwerk is van Quartz, de wijzerplaat is afgedekt met mineraalglas. De band is gemaakt van zilver mesh metaal. Doordat de horloge is gemaakt van mooie materialen draagt het zeer prettig. Het model is voorzien van een RVS horlogekast, mineraalglas en een uurwerk van Quartz.


Dit vintage dameshorloge met een diameter van slechts 32mm is de kleinste in haar soort. Met een egaal zwarte wijzerplaat, zwart mesh bandje en een glanzend rose horlogekast is dit horloge zowel simpel als stijlvol. Oozoo horlogebandjes in veel verschillende maten en kleuren. Let op de aanzet van jouw horloge. Als deze recht is hebben wij een horlogeband voor jou!


Rose horloge oozoo

Lees hier meer over een rechte aanzet. De volgende collecties zijn verkrijgbaar: Oozoo Design, Oozoo Vintage, Oozoo Steel, Oozoo Junior en Oozoo Siliconen. Sla oozoo rose op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg oozoo rose niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Een mooi oozoo horloge incl tachymeter.


Zoals aan de band te zien op foto nagenoeg nieuw. Naast de collectie voor dames is er ook een collectie herenhorloges van OOZOO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts