donderdag 29 september 2016

Aluminium primer

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Vind verf voor aluminium het nu op Kensaq. Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet.

Ikzelf gebruik een water gedragen aluminium primer voor non ferro die ook hecht op gegalvaniseerd. Verf leverancier wat ik van plan. Aluminium primer van Innotec zorgt voor een langere levensduur van uw materiaal! Belangrijk bij het kiezen van een goede aluminium primer is dat het product goed bestand is tegen diverse invloeden van buitenaf.


Innotec heeft een aantal primers uitermate geschikt voor aluminium ondergronden. Aluminium en zink- primer is een hoogwaardige etsende sneldrogende primer voor aluminium , zink, messing, chroom verzinkt staal, ceramiek, glas etc. Komt bij het geanodiseerd aluminium putcorrosie voor, dan moet sowieso gestraald worden.


Het beste is overigens geanodiseerd aluminium regelmatig schoon te maken en in een (siliconen)was te zetten en deze ondergrond niet (!) te schilderen.

Het is overigens af te raden een alkydhars primer te gebruiken op aluminium. AkzoNobel en Airbus ontwikkelen chromaatvrije. Maar ook in verschillende afwerkingen. Zo is er geanodiseerd aluminium en gemoffeld aluminium.


Wij kunnen ons voorstellen dat jij jezelf afvraagt of je die aluminium brievenbus, buitenlamp, tuinstoel of dat kozijn kan schilderen. Want niet alle soorten aluminium zijn eenvoudig te schilderen. Daarom dit blog: aluminium verven, de do’s en don’ts. This durable, spray-on base coat ensures a tight-binding top coat that eliminates the problems of blistering, flaking and peeling.


AUTO-K Aluminium Primer Grijs in Spuitbus is een etsende primer voor het spuiten van aluminium. De AUTO-K etsende primer is de beste primer die gespoten kan worden op. Niet geschikt in contact met. Op aluminium hechten gewone primers minder goed.


De bus is bedoeld voor de professionele gebruiker, dus misschien moet je even zoeken. Stilleven aluminium - en zinkprimer is een oplosmiddelhoudende sneldrogende primer voor binnen en buiten. Verder is het aan te raden de spuitbus na afloop om te keren en de verfresten uit het ventiel spuiten. Vandaag bestel morgen in huis!


Door de ondergrond goed voor te behandelen krijg je een strak schilderresultaat.

Natuurlijk moet je krabben en schuren, maar je kunt meer doen in minder tijd. De verf hecht beter en geeft een betere dekking met minder streepvorming door grondverf of primer te gebruiken. Bij GAMMA ben je aan het goede adres voor grondverf voor binnen.


Hammerite hechtprimer licht grijs 5ml is een watergedragen primer voor non-ferro metalen binnen en buiten. Het hecht uitstekend op zink, aluminium , gegalvaniseerd metaal, koper, chroom, roestvrijstaal en messing. Bestaande verflagen vooraf reinigen en grondig mat schuren. Na droging overschilderbaar met waterverdunbare en oplosmiddelhoudende grond-, voor- en aflakken. Dus als u een kunststof of metaal wilt schilderen en er zit nog geen verf op, gebruik dan eerst een hechtprimer of een roestwerende primer , vaak zijn dit dezelfde soort primers.


Innotec Antislip Coating is een gebruiksklaar 1-componentproduct voor het slipvrij en slijtvast maken van diverse ondergronden, zoals werkvloeren, bordessen, trappen. Sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium , glas en steen. De primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. De primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. Hoe schilder je aluminium of PVC.


Bekijk de schildertips voor een perfect eindresultaat voor aluminium en PVC. Voor decoratie vaak wel, maar als het gebruikt wordt is het er zo weer af. Voor gebruik: Dit kan alleen professioneel door een bedrijf gebeuren en daar hangt een prijskaartje aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts