vrijdag 30 september 2016

Groothandel gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Ons assortiment biedt jou een ruime keuze in kwalitatieve gordijn -, voering- en projectstoffen.


Content Gordijnenateliers is meer dan jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen , en ging hier zelf mee aan de slag. Inmiddels mogen we met circa 2medewerkers en een zeer modern machinepark dagelijks voor diverse klanten gordijnen confectioneren. Door ons grote collectie gordijnen hebben wij voor ieder wat wils.


Groothandel gordijnen

Groothandel - Zakelijke klanten. Wij hebben al meer dan jaar lang expertise op het gebied van gordijnen. Naast een webshop en twee winkels hebben wij ook een groothandel. Omdat wij ook een groothandel hebben kunnen wij gordijnen goedkoop aanbieden.


JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Home pagina van Match Trading by Rob Viool. Hier vindt u onze producten. West Deco, uw groothandel in gordijnbenodigdheden.


Groothandel gordijnen

Naast deze stoffen vind u bij ons ook diverse andere stoffen. Bij ons vind u regulaire- en partijgoederen. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Jij stelt zelf je gordijn samen en wij maken ze voor jou op maat. Onze stoffen groothandel levert grote en kleine hoeveelheden aan particulieren en bedrijven in Nederland en België. Heeft u een grote hoeveelheid stof nodig? Dan bent u bij Stoffenshop dus ook aan het juiste adres.


Linnen, velours, inbetween, verduisterende, lichtdichte, brandvertragende en kindergordijnen op maat gemaakt door ons eigen gordijnatelier. Gordijnen zijn perfect voor het creëren van een rustgevende uitstraling in huis. Ze bieden privacy, laten zonlicht door op een mooie zomerdag en dempen fel zonlicht in de slaapkamer. Vanwege het veelzijdige karakter van gordijnen , kunnen ze in elke ruimte van het huis opgehangen. Ontdek ons ruime assortiment!


Hierbij kan gedacht worden aan alle soorten vloerbedekkingen, gordijnen , shutters, binnen- en buitenzonwering, karpetten, horren, Domotica en noem maar op. Tevens bieden we onze kennis en showroom aan voor bijvoorbeeld interieurarchitecten om samen turn-key projecten uit te voeren. Bent u op zoek naar brandwerend achtergronddoek, kaasdoek of decoratie stoffen? Ruhestoffen is een groothandel in textielstoffen en decoratiestoffen – deze worden vaak gebruikt als gordijnen of achtergronddoek voor het brandwerend bekleden van feesten, partijen, beurzen, en evenementen. U kunt bij ons ook terecht voor projecttapijt.


Groothandel gordijnen

Dat hangt in de eerste plaats af van de breedte van uw gordijnrails en van de hoogte van uw gordijn , dan van de eventuele rapporthoogte, maar ook van de soort plooi. Op die manier rijgt u uw gordijn aan een gordijnstang. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens.


Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Met de gordijnstoffen van Stoffen Online maakt u snel en voordelig sfeer in woonkamer of slaapkamer. Bent u niet zeker of uw gekozen gordijn stof past bij uw muren of vloer?


Groothandel gordijnen

Geen probleem u kunt bij ons ook een voorbeeld stof aanvragen zodat u eerst kunt zien of de daadwerkelijke gekozen gordijnstof past bij u. Optimale dienstverlening bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts