donderdag 22 september 2016

Schoolbordportaal klok

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Ontdek ons unieke assortiment klokken. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Op zoek naar contactgegevens?

Online schoolbord met lijntjes en ruitjes. Pino, zou ik jou eens leren klokkijken? Ik kijk toch al naar de klok ? Dat is een en dat is een 6. Maar dan weet je nog niet hoe laat. Het online portal voor het primair onderwijs met lesmateriaal, digibord tools, lespakketten, hulpmiddelen, werkboekjes, filmpjes en meer om uw les te verrijken!


In deze Tool kies je steeds klokken , in dit geval een analoge en een digitale klok. Twee klokken is ook goed te gebruiken wanneer je leerlingen wilt leren om het verschil tussen twee klokken uit te rekenen.

Klokkijken digibord is een stuk makkelijker op school. Welkom op het leermiddelenportal voor het basisonderwijs. Uw leermiddelenplein voor het zoeken naar lesmateriaal op elk niveau en in alle vooraanstaande collecties.


Tool om de analoge of de digitale tijd inzichtelijk te. Zoek meer materiaal op basisonderwijs. Digibordtools, digibordlessen en internetbronnen voor je digibord en touchscreen. Timemanagement: Een overzicht van alle beschikbare online Timers voor gebruik in de klas. Laagdrempelig inzetbaar en effectief!


Om de Time Timer voor het digibord te gebruiken hoeven kinderen zich anders dan normaal niet te focussen op een normale, analoge klok. Ze zien de tijd op het digibord verstrijken via de rode schijf, de kaars de bom of enkele andere varianten. Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ruim assortiment online bestellen!

Een handig en gratis online schoolbord ten behoeve van het onderwijs. Je kan zonder account ermee aan de slag! Het online portal voor de kleuter- en onderbouwleerkrachten met lesmateriaal, digibordtools, prentenboeken, werkbladen, liedjes en meer om uw les te verrijken!


Leer klokkijken op Digipuzzle. Voor alle leerlingen van de basisschool zijn speciaal door een. Klok instructie - Tool - Een analoge of een digitale klok met of zonder gekleurde wijzers. Een klok die goed te gebruiken is voor de instructie. Pagina is geschikt voor mobiele apparaten.


Engelse boeken op een rij stoplicht kralenketting honderdveld grafieken Engels alfabet boter kaas. Stel de uren minuten seconden in om deze o. Verfraaien van uw huis met Klokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts