donderdag 22 september 2016

Rallyschilden

De productie van rallyschilden gebeurd geheel in het uiterst modern ingerichte productiebedrijf met zelf ontwikkelde machines. En doordat alles in eigen huis gemaakt wordt kan er indien nodig vaak ook nog met een paar dagen geleverd worden. Standaard is de levertijd werkdagen.


De homepagina van de online webwinkel. Powered by CCV Shop software.

Ook nog andere mogelijkheden, vormen en materialen ( aluminium ) meer info daarvan opvragen via de mail of telefoon. Ook aanvragen boven de 1stuks op aanvraag. Wij maken ze nog: de enige echte rallyborden zoals ze horen te zijn! Ze zijn te leveren in vele uitvoeringen, formaten en kleuren.


U kunt uw eigen ontwerp aanleveren. De rallyschilden worden standaard in kleur bedrukt op polystyreen kunststof van 1mm of 2mm dikte. Rallyschilden geven extra glans aan een evenement.

We kunnen ze ook leveren in andere formaten en uitvoeringen. Tal van binnenlandse, maar ook buitenlandse clubs en organisatoren weten ons te vinden wegens de uitmuntende kwaliteit en korte levertijden. Je kunt rallyschilden ook gebruiken als reclame-uiting. Voor je bedrijf tijdens een personeelsuitje, of voor je favoriete sportclub.


Of als (tijdelijke) reclame op een auto, motor, bus of vrachtwagen tijdens een bijzondere gelegenheid. Er zijn talloze mogelijkheden. Ideaal om rallyschilden mee te bevestigen Bestelling goed en snel afgehandeld.


Een toerrit met een klassieke auto of motor, een meeting van de Volvo-, Saab- of Opelclub of een puzzelrit tijdens een personeelsdag? De Heavy New Year Rally (HNYR). Een initiatief van rally.


Met een op maat gemaakt Rallybord krijgt iedere deelnemer een blijvend aandenken. Rallyborden kunnen wij leveren met werkdagen (normale levertijd is werkdagen), wij printen onze rallyborden met UV bestendige inkten dus je krijgt de aller. Rally schilden worden vervaardigt door middel van zeefdruk, fleetmarking en digitale technieken.


Met state of the art productiemachines en materialen zijn wij in staat de beste kwaliteit te leveren voor een aantrekkelijke prijs. Zo worden onze rallyschilden gemaakt van onverwoestbaar kunststof die de elementen van een zware meerdaagse rally met gemak doorstaan.

Wanneer mensen meegedaan hebben aan een evenement voor auto’s, krijgen ze. Voor al uw rallyborden, ralleyschilden en stickers kunt u bij ons terecht. Doordat het plaatmateriaal licht buigbaar is en makkelijk te bewerken wordt dit plaatmateriaal vaak gebruikt bij rally races. U heeft de keuze uit diverse formaten en vormen. Ook zie je deze rallyschilden (rallyborden) vaak aan de muur van een ‘mancave’ of in een café.


Gekleurde (beurs) displays worden vaak gemaakt van dit plaatmateriaal. Het geheel zal plaatsvinden in een kasteel of landhuis en in een ongedwongen sfeer. De route voert langs idyllische dorpen.


Jaarlijks, in oktober, speelt alles zich af in Toscane. De meest sfeervolle setting voor een ultieme rally! Je evenement wordt, inclusief in huisstijl bedrukte rallyschilden , volledig op maat gemaakt. De Vughtse Classic Car Rally staat open voor equipes met auto’s van jaar en ouder.


Jongere cabrio’s en exclusieve sportcoupes zijn ook van harte welkom. Snel geleverd Nergens goedkoper Klantbeoordeling 9. Voor een inschrijving betalen de deelnemers met hun auto een kleine bijdrage. Van deze bijdrage worden de rallyschilden en de cap voor de bijrijder (cliënt) van Van Boeijen aangeschaft, maar ook het eten en drinken voor alle deelnemers en cliënten betaald. Na het inschrijven en het bevestigen van de rallyschilden en eventueel eerst nog een kopje koffie gaat men op weg om een toeristische route te rijden. Dit is op individuele basis of in kleine groepjes.


Bestel al uw zuignappen online, bezoek onze showroom in Utrecht. Afhalen is mogelijk, Particulier en Zakelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts