vrijdag 9 september 2016

Imari servies

Ontdek ons unieke assortiment serviezen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Een beeldschoon imari thee servies bestaand uit: koppen met schotel melkkan met onderschotel suikerpot theepot alles is g. Je zocht naar: imari porselein!


Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Bekijk alles met imari servies ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Dit witte porseleinen theeservies bestaat uit kopjes, schotels, taartbordjes, een theepot met uitneembare zeef en pitrieten handvat, melkkannetje en suikerpotje met deksel.


Antiek Chinees Imari (12) - polychroom - Porselein - landsch. Het Imari werd in het Westen zo populair, dat de Chinezen het in de 18de eeuw op hun beurt namaakten. Het Chinees Imari onderscheidt zich door een helderder blauw, doorschijnender roo een glad en olieachtig glazuur en vaak lichtbruin gebrande standringen en randen.

Imari -porselein is de Europese verzamelnaam voor Japans porselein dat gemaakt werd in de stad Arita, in de vroegere provincie Hizen, ten noordwesten van Kyūshū, en geëxporteerd vanuit de haven Imari , speciaal voor de Europese exportmarkt. Imari was de transporthaven voor de Arita-waren. Antiek Keramiek en Porselein vind u op DeAntieksite.


We provide a range of services to our clients focusing on financial, strategic, marketing, investment and many more. Antieke Serviezen vind u op DeAntieksite. Weerom, weet u of dit imari porceleinen schoteltje authentiek is? Er is aan de onderkant niet de minste beschildering, wat bij mij het vermoeden doet rijzen dat het een onderdeel van iets groters is, een servies bijvoorbeeld Alvast bedankt!


Imari porselein komt uit de Japanse stad Arita. Het porselein is genoemd naar de haven Imari , al het porselein uit Arita kwam via deze haven naar Europa. De export van het Imari -porselein begon in de 17e eeuw, eerst door de VOC. Net als een eiken of mahoniehouten kabinet zit er in elk te taxeren boedel ook wel een stukje Chinees porselein. Omdat ik hier regelmatig vragen over krijg vindt U. Het Arita-porselein werd via de haven Imari naar Europa verscheept, waar het Imari -porselein werd genoemd.


De Chinese nien-hao’s werden vaak overgenomen. Het servies bestond uit bijna 2. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Prachtig en puntgaaf handgeschilderd porseleinen bord gemaakt door IMARI Gold.


Known for its colorful, intricate style, Korean-inspired Japanese imari porcelain often features white and blue backgrounds accented with vibrant orange-red and brilliant gold.

Imari is in direct contrast to the monochromatic, blue and white, Chinese-inspired Arita-style porcelain also popular in Japan. Deze pin is ontdekt door Sarah Davis. Het (Japanse) Imari werd in het Westen zó populair, dat de Chinezen het in de 18de eeuw op hun beurt namaakten.


Het Chinese Imari onderscheidt zich door een helderder blauw, doorschijnender roo een glad en olieachtig glazuur en vaak lichtbruin gebrande standringen en randen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts