woensdag 21 september 2016

Houten keukenrek

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Groot aanbod tuinartikelen online! Met dit houten plankenrek zorgt u in een handomdraai voor orde.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Met onze veelzijdige wandopbergers benut je elke centimeter van je keuken optimaal. Kruidenrekjes, wandplanken, wandkasten en stangen.

Dit product kan uitsluitend besteld worden via de site indien je kiest voor afhalen bij ons magazijn in Bergen op Zoom of bij een van de Retailcentra. Voor transportmogelijkheden graag contact met ons opnemen. Dit houten keukenrek kenmerkt zich door zijn verweerde en stoere uiterlijk.


Het hout wordt grondig geschuurd om splinter te minimaliseren maar zonder het karakter van het hout te verliezen. Het houten keukenrek , kruidenrek van deHoutshop biedt voldoende ruimte voor voorraadpotten, kruidenpotjes en heeft een tal haken om van alles aan te hangen. Houten keukenrek ben jij nog op zoek naar een eyecatcher in de keuken?


Dan is dit te gekke keukenrek precies wat je zoekt! Keukenrek etages - badkamerrek Het kleine houten rek van walnotenhout is simpel maar toch heel praktisch. Het opbergrek biedt overal in huis extra opbergruimte.

Bekijk het bord Keukenrekjes van marionvanralen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Keukenrek , Brocante stijl en Brocante. Leuk voor boven de bank of boven het bed! Bakkerskast Olaf is gemaakt van metaal en heeft houten planken.


Dit rek is ideaal voor in de keuken of bijkeuken, maar misstaat ook zeker niet in de woon- of werkkamer of als extraatje voor op de slaapkamer. Dit keukenrek van Sweet Living is gemaakt van riet en heeft een zwarte kleur. Dit zwarte rieten keukenrek is onderdeel van de Sweet Living collectie. Het rek is voorzien van twee plateaus waardoor je je keukengerei en servies gemakkelijk een plekje kan geven, een ideaal accessoire voor i. Stabiel wandrek: Dit mooie wandrek van hout en zwart metaal is het perfecte keuken- en kruidenrek.


Vintage keukenrek : Dankzij de mooie vintage en natuurlijke stijl is het in de keuken niet alleen een mooie decoratie, maar zorgt het ook voor orde. Praktisch houten rek: Het rek ziet er niet alleen goed uit, de etages van hout bieden ook. Mooi zwaar massief houten rek voor bijvoorbeeld in de keuken.


Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Orde kan zo eenvoudig zijn ! Ondanks dat er veel verschillende soorten wijnrekken zijn, is het houten wijnrek nog steeds het populairst. Er zijn ook wijnrekken van metaal, steen of rvs.


Zodat je kan kiezen voor een klassieke of moderne look.

En bij Praxis kun je ook nog eens online precies de opbergrekken kiezen, die jij het allermooiste vindt. We hebben heel veel keuze. Al onze opbergrekken en stellingkasten vind je overzichtelijk bij elkaar op onze website. Wil je graag een stevig metalen opbergrek?


Of liever een houten stellingkast? Oude vergrijsd houten Chinese deur deuren Wandpaneel scherm poort poorten wandpaneel decoratie renovatie Luiken Wandpaneel tafel tafelblad luik paneel stoer landelijk met origineel oud beslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts